Annons

Lika som bär: Barnbäddset med djurprints

Danska By Nord var en av de fösta att köra fotade djurprints på kuddar, bäddset och textilier. Man kan säga att de gjort detta lite till sitt signum vad gäller deras textilier. Det är inget som H&M Home verkar fästa sig nämvärt vid. Tvärtom. De har varit så fräcka att de till och med använt samma djur (ett rådjur, i snarlik pose) på sina bäddset för barn. Ganska mycket lika som bär, eller vad sägs?
Orginalet: Bäddset från By Nord 450 kr
Lookalike: Bäddset från H&M Home 199 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • STILITIDEN skriver:

  Absolut, och lika söta;-) Vädjande gulliga djurögon syns ju överallt nu på kuddar och påslakan, Ellos, Åhléns bland annat. Även andra fotoprint på kuddar, typ som Louise Roe har, såg jag väldigt snarlika på Åhléns igår. Men frågan om om den här typen av print/foto bör ha samma skydd som annan formgivning?

 • Peter skriver:

  Gillar det svartvita printet bättre!

 • Anonym skriver:

  Tycker det svarta trycket är lite lite finare 🙂

 • E skriver:

  Jättelika, men båda är fina.

 • Malin klaar skriver:

  Så gulligt 🙂

 • Annika skriver:

  Fint 😀

 • Matilda skriver:

  Tack, äntligen någon som skriver om det! Blev helt bestört när jag öppnade H&Mkatalogen, så tråkigt!

 • Jeanette skriver:

  Jättesöta:)

 • cecilia skriver:

  hej frida!
  jo, jag måste få fråga. hur ser du på skillnaden "lookalike" och sådant som görs som exakta kopior på orginalen? jag tänker t ex på designers revololt där man i kan köpa möbler som ser ut exakt som orginalen. känns som om man knappt kan kalla det för kopior de är precis likadana, men orginal kan man väl inte kalla det heller?! bra för konsumenterna eller moraliskt förkastligt?! skulle vara intressant att höra dina tankar kring detta.

 • Charlotte skriver:

  Tycker dom är söta men börjar bli lite uttjatade nu 🙂
  H&M home har ett fint bäddset till spjälsäng med en söt liten kanin på, den slår Bambi med hästlängder 😉

 • KikkiSandström skriver:

  Reagerar inte alls på detta att de använder samma djur. Dock var det sötare med svartvita bilder.

 • Hanna skriver:

  Ojj vad fin blogg du har! Jätte bra inspo keep going

 • Angie skriver:

  Alltid bra när det finns ett budgetalternativ! Man kan ju göra tryck själv också, kanske jag borde ta tag i det…
  angiehults.blogspot.com

 • designhappens skriver:

  Har sagt det förut och säger det igen, gillar dina Lookalike inlägg. Tycker många gånger att budget varianten är lika snygg el snyggare och mer prisvärd. Lite sport att få till en stil utan att det kostar skjortan/ Maria

 • CJ skriver:

  Mycket likt! Tycker även att Ellos nya påslakanset Lynne (https://www.ellos.se/ellos-home/paslakanset-lynne/409940?N=1z141tpZ1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=3) påminner väldigt mycket om By Nord (https://bynord.com/bedlinen2013/single-gallery/11530008).

 • CJ skriver:

  Mycket likt. Tycker även att det här påslakansetet Lynne (https://www.ellos.se/ellos-home/paslakanset-lynne/409940?N=1z141tpZ1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue6|1&Nao=3) påminner väldigt mycket om detta från By Nord (https://bynord.com/bedlinen2013/single-gallery/11530008).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.