Annons

Formex hösten 2013 – Trend Zone

Mellan B och C-hallen återfanns i vanlig ordning en utställning curerad av Svenska Moderådet. I år var temat Kub-ism, och i ett myller av små fyrkantiga trälådor kunde man kika på tematiserade stilleben av olika -ismer som skapats med produkter hämtade från mässans utställare.
Jag träffade Lotta Ahlvar när jag gick runt i utställningen och hon berättade att storleken på kuberna kommit sig av träskivornas orginalmått. På så vis hade de sluppit såga och sparat en massa spill.
Varje låda bar fyndiga rubriker som summerade respektive trendtema. En eloge till den som författat dessa. Nedan ser ni några exempel. Inanmätet var dock svårplåtat så vi nöjer oss såhär.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Härlig rapport Frida med många bra bilder! Så hade du ju också med dig bästa assistenten Max i år 🙂 Kul att få träffa er båda, hoppas vi ses snart igen!
  Kram Anette

 • Hanna skriver:

  Tack för bra rapportering från årets upplaga av Formex, uppskattas mycket av såna som mig som inte hade möjlighet att vara på plats själv!

 • Jeanette skriver:

  Trevligt med färgglada trender =)Kuddarna med fototryck ser intressanta ut. Kuddar kan man ju kombinera med en matchande tavla.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.