Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 29

Häll upp en kopp kaffe och luta dig tillbaka i stolen, nu kör vi en snabbsummering av den gångna veckans inredningsnyheter och nätsnackisar! För nej, det råder inte total semesterdöd i nyhetsflödet. Det händer fortfarande en hel del. Mitt i den varmaste av årets semesterveckor har till exempel danska Broste Copenhagen släppt sin höst och vinterkatalog till beskådan på webben!
Att visa  vinter och jul i juli känns lite avigt, men Brostes fina kökshanddukar under parollen ”To Dry For” (se bild ovan) eller den befriande skrynkliga ”Linen Living” funkar redan nu! Kolla in nya katalogen här.
Göteborgsbaserade Fine Little Day har ”curerat” en ny tapetkollektion för Photowall. Elisabeth har fått handplocka motiv från fem av sina personliga favoritformgivare. Min favvo? Mogu Takahashi!
Det råder fyndfeber på nätet just nu. Den här veckan har många webbshopar startat sina sommarkampanjer för att rensa ut och göra plats för höstens nyheter. Riktiga klipp finns hos b la Royal Design (som erbjuder upp till 70% rabatt på designklassiker) Rum21 samt Svenssons.
Kedjorna däremot kör hårt och lägger ut nyheter på löpande band. Åhléns nya höstgardin på temat ”dip dye”är riktigt fin! Tipstack till Ica Carlsson. Även H&M Home bjuder på en season preview och vid det här laget råder det väl ingen tvekan om att grått kommer bli höstens stora basfärg!
Ovanligt många bloggare har tagit semester i år och kör enbart Instagram-uppdateringar i sommar så att försöka kora veckans mest ombloggade hemma-hos-bilder är svårt, just därav. Men en fördel med bloggstiltjen är ju att man tvingas vidga sina vyer i jakt på inspiration. Med det följer ju onekligen en del nya bekantskaper. Norska Elisabeth Heier var just en sådan för mig. Och vilken guldgruva sen. Inte minst vad gäller inspo till barnrum. Hennes finfina foton får därför avrunda veckans svep. Enjoy!
Foton: Broste Copenhagen, Photowall, Åhléns, H&M Home och Elisabeth Heier

Kommentarer

 • Stiliga hem skriver:

  Jag är en av dem som uppskattar att du inte sommarstängt bloggen, utan fortsätter. Vilka fina bilder från norska elisabet och så gillar jag det grå så det blir välkommet m mer sånt i höst.

 • tinajo skriver:

  Fint bloggtips, ska hoppa in där och kika lite! 🙂

 • Charlotta skriver:

  Hej! Apropå grått så ska vi renovera i höst och jag har tänkt mig en ljus grå nyans på väggarna (är ett stort allrum med läshörna, TV-hörna och matplats med öppen anslutning till köket). Har du tips på snygg grå nyans? Det kommer vara trägolv (furugolv) och vita höga socklar (sekelskiftshus). Tack på förhand! mvh Charlotta

 • Här kör vi lite arbete varvat med semesterlunk mellan varven i en skön kompott.
  I veckan som gick hade jag fullt upp med att få ordning på Ethimo-utställningen hos Hulténs och är nästan färdig med det projektet nu minsann.
  Fin veckospaning precis som vanligt Frida!
  Kram Anette

 • To dry for! Haha, det är precis min humor 😉 Jag har också upptäckt att det råder någon slags kollektiv bloggsemester i år, både på gott och ont… Tack för bloggtipset!
  Hoppas du får en fortsatt skön sommar, Frida! // Emelie

 • BRA bloggtips, jag skrev just igår att jag tycker det är otroligt svårt att hitta barnrumsinsp. Hoppas ni har en mysig sommar med lillen!

 • Moa skriver:

  Fint bloggtips 🙂

 • Anonym skriver:

  Vad fina dip dye-gardiner! 🙂

 • Som vanligt lika inspirerande inlägg! 🙂

 • mycket vacker bild

 • Starmall skriver:

  mycket vacker bild

 • Fin summering Frida! Gardinerna från Åhlens var ju helt underbara!

 • Jojo skriver:

  Snygga grejer! ;D

 • Anonym skriver:

  haha älskar verkligen din blogg!!

 • Anonym skriver:

  Åh!! Vilken underbar blogg. Jag som älskar inredning. Tack för denna inspiration du giver oss läsare!!
  Kram.

 • elisabeth skriver:

  Hei Frida!
  Så gøy du liker barnerommene, og takk for den fine
  omtalen : )
  Elsker stylingen din for Abstracta..!
  Klem Elisabeth

 • Anonym skriver:

  Snyggt!

 • Gå in på: https://prettylittleliarsserie.blogg.se för att se det nyaste avsnittet, tjuvtitta på nästa veckans avsnitt, läsa teorier, lyssna på Lucy Hales röst, eller varför inte testa dig själv i våra PLL test?
  Kisses, A

 • Emma skriver:

  Färgskalan är fin men inte batikgardinerna. Ser ut som att gardinerna är smutsiga. Nej tack!

 • Tove H skriver:

  Du som är så inredningskunnig & sett allt, vore så jäkla skoj om du ville slänga ett öga på mina skyltar (fast jag förstår om du snear på folk som försöker göra reklam för sig via kommentarer.. men vad gör man..) https://www.tradera.com/skylt-tavla-annorlunda-helt-unik-fri-frakt–auktion_342756_187080550
  tovehenrysson.blogg.se
  Du får en skräddarsydd gratis anyday vettu! 😀
  (Haha som om du hade velat ha en, pff)
  Äh, sry för det här. Din blogg är alla tiders! Trevlig sommar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.