Annons

Tips på snygga utemöbler

Just nu njuter jag lite extra av att vara nybliven husägare. För vilka u n d e r b a r a sommarkvällar det är! Jag håller mig helst i skuggan under dagtid, men när klockan kryper mot kväll och det blir svalare i luften så flyttar jag gärna ut stolen i solen på vår altan. Och på tal om den så är det många som hört av sig och bett om tips på snygga och prisvärda utemöbler sista tiden. Så bra då. För mitt bästa råd råkar faktiskt vara ett riktigt budgetfynd! Jag upptäckte nämligen att IKEA rear ut stolarna i serien ÄNGSÖ som vi köpt till baksidan – för 200 kr styck – så jag passade på att köpa några extra sittplatser häromdagen (och nu rymmer vi snart halva kvarteret på vår dansbana till altan). ÄNGSÖ känns klassisk i sin form och finns i både svart och vitt, med tillhörande bord i runt och rektangulärt utförande. Skynda fynda!
Foto: Niklas Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Nicklas skriver:

  Gillar fårskinnet skarpt. Mitt pryder min Eames RAR.

 • Emma - By Emma skriver:

  Vad duktig Niklas är. Fin bild!;)
  kram!

 • Johanna Hulander skriver:

  Tack Frida! Vad fint det ser ut! Bänkarna har jag missat i den serien så det får nog bli en tur till det stora varuhuset. Må så gott! Hälsningar Johanna, Joel home

 • Victoria skriver:

  Hej Frida. Det ser så fint ut…när får man se mer av ert nya hus! Är lite nyfiken…

 • E l i n [E.S.S.] skriver:

  ÄLSKAR fårskinnet! <3

 • Charlotte skriver:

  Hej
  Superfint fårskinn, vart kommer det ifrån?

 • Stämningsfullt skriver:

  Mäh, vilket fynd!! De fanns inte på rea på "mitt" Ikea 🙁

 • Johanna skriver:

  Hittar heller inte REA på dessa på mitt IKEA.. stämmer det verkligen? Eller är det något Family-erbjudande?
  MVH Johanna

 • Frida skriver:

  På IKEA Kållered säljer de dem för 200 kr st (veckan innan hade de ett Family-erbjudande på dem för 460 kr st eller liknande).

 • Elvira skriver:

  Var med i våran veckans blogg för att nå våra underbara MÅNGA läsare. För att direkt komma till inlägget så gå till vår kategori tävlingar! Lycka till

 • Stiliga hem skriver:

  Vilken härlig sommar vi haft, so far. Själv kan jag inte få nog av värmen och solen. Vilken bra tajming att flytta till hus.

 • KP skriver:

  Ny blogg om träning, kost och hälsa där jag ger oändligt många råd och funderingar med mera! + en del annat smått och gott!
  Ta en titt!

 • Theater.blogg.se skriver:

  Hej! Kolla gärna in min blogg:D

 • Yasmine skriver:

  Fin blogg.

 • Moa skriver:

  Snyggt!

 • Kristin N skriver:

  Hej Frida! Tusen tusen tack för all fin inspiration du bidrar med genom din blogg och instagram. Minns att du köpte ny fotoutrustning (bl.a. en canon eos 5d mark III) och är nyfiken på att höra om du är nöjd med den? Även nyfiken på vilka objektiv du kombinerar den med? Skulle vara oerhört tacksam för ett utlåtande då jag går i tankar om att ev byta upp mig till en sådan kamera. Tack på förhand!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.