Annons

Mitt senaste köp

För er som följer mig på Instagram är det här redan gamla nyheter, men jag måste ju uppdatera trogna läsare som inte använder den tjänsten om mitt senaste köp. Byrån Snö från Asplund har som ni vet legat på min önskelista i många många år och häromveckan slog vi till när Rum21 hade en i lager. Äntligen! Byrån blev faktiskt den första möbeln som flyttade in i huset och nu står den i vår (för övrigt ganska tomma) hall och pryder sin plats. Jag är så himla glad över den. Nedan, en sneak peek.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Smäm skriver:

  Jag följer ju dig, men missar ibland bilder. Denna var hur fin som helst. Kul att inreda nytt hus 🙂

 • Stämningsfullt skriver:

  Åh! Jag vill också haaaa! SÅ fin!

 • room by sofie skriver:

  Åh, grattis! SÅ fin. Lycka till i nya huset. Blir spännande att följa er inflyttning…
  Kram Sofie

 • Fanny skriver:

  Jättefint, och den vasen från Svenskt Tenn är ju helt underbar! 🙂

 • Emma - By Emma skriver:

  Så fin! Är sugen på skåpet i samma serie till vårt vardagsrum. Och vasen står högst på min önskelista när jag fyller år om ett par veckor! 😉
  Kram

 • Åh vilket lyckat och fint köp! Du ser ut att få det väldigt tjusigt i nya huset och precis så där vitt och härligt som jag också längtar efter att
  få till det igen snart.
  Log lite åt vasen Dagg med just rosa pioner 🙂 Exakt så där har även min vas sett ut nu vecka efter vecka.
  Rosa pioner är det finaste som finns.
  Kram Anette

 • Ellendellen skriver:

  Älskar min snow byrå. Är inte så mycket för "designklassiker" i övrigt men denna möbel är en investering och så otroligt vacker i sin enkelhet. För att få lite inredning i den har jag använt mig av IKEA skubb insatser, funkar kanon. Kram

 • På Selmas gata skriver:

  Underbart! Den står på min önskelista också- dock får den vänta tills vi bor i något större än en tvåa:-)

 • Micaela skriver:

  Fint såklart, alla tre sakerna var och en för sig, och också tillsammans. Känns bara som att du mer och mer visar "vanligt klassiskt traditionellt trendigt". Sådana saker överraskar inte direkt och känns inte heller särskilt kreativt.

 • Hanna skriver:

  Snyggt! Vasen är ju nästan to die for 🙂 Och vasens släkting, Stubbe tror jag den heter, är inte fy skam den heller!

 • Sarah skriver:

  Heter du "Micaela" idag stackars lilla bittra människa.
  Jag och hundratusentals andra med mig läser denna fantastiska blogg för att ta del av vad Trendenser tycker om och tycker är intressant. Vad du "Micaela" känner är tyvärr så extremt ointressant så du anar inte.
  Frida, din bild idag är ju bland det finaste jag har sett (lycka till att hitta en egentagen bild som håller samma klass på någon annan blogg..)! Tack för att du levererar det ena högklassiga inlägget efter det andra. Din dominans inom blogg-Sverige tror jag aldrig har varit större och detta samtidigt som du precis har bildat familj – det är ju faktiskt helt galet bra jobbat! 🙂
  Hoppas fina familjen mår toppen, att ni njuter av sommaren och trivs i det nya fina huset!
  kram kram

 • Micaela skriver:

  Hej Sarah, jag vet inte riktigt varför jag svarar dig, men jag vill väl bara förtydliga att jag varken är ”stackars”, ”liten” eller ”bitter”. Och Micaela heter jag varje dag, sedan 40 år. Jag tycker att många inredningsbloggar liknar varandra, men det tycker jag inte Trendenser har gjort, som jag har följt och uppskattat i många år, men jag tycker att den mer börjar likna mycket annat som också mest visar stilsäkra kort. Kanske är Frida Ramstedt lite mer intresserad av sina läsares åsikter än vad du är? När jag nu läser igenom mitt förra inlägg igen finner jag det varken ”bittert” eller något "stackars” över detta. Kanske bara du som har en dålig dag?

 • Verkligen snygg! Asplund kan dom!
  Kram Malin

 • Amanda skriver:

  Grattis till ett fantastiskt lyckat köp! Någon dag ska jag göra detsamma…

 • Jana skriver:

  Hej,
  har du inget om väggklockor? Det syns aldrig på någon bild. Det finns ju jättefine på t.ex. http://www.klockex.se eller vilken sida som helst…

 • Stiliga hem skriver:

  Grattis till nya byrån. Ska bli så kul att följa blivandet av ert nya hem. Varje hus/lägenhet har sin egen personlighet och det påverkar säkert också inredningen. Önskar dig en trevlig kväll,

 • Irma skriver:

  Hej! Jag och en kompis har startat en blogg á la sex and the city style och det hade varit så kul om du hade kollat in den!

 • Linda skriver:

  Vad med i min tävling för din chans att vinna nitarna till ditt projekt samt en länk!
  Kram <3
  https://lindaalovgren.blogg.se/2013/july/tavling.html

 • Charlotte skriver:

  Micaela – hatten av för ditt mogna och balanserade svar till nån som säkert menade väl men som istället själv gick rakt i näthatets fälla med sin bitska replik.

 • Anonym skriver:

  snygg

 • suvi skriver:

  Så snyggt! vill ha både byrån och vasen. Längtar tills du visar mer av ert nya hem. /S

 • Anonym skriver:

  Jättefint! 🙂

 • Kaffehörnan skriver:

  Underbara byrå stilfull

 • anna skriver:

  Finfina detaljer du har där… 🙂

 • Tina skriver:

  Verkligen snyggt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.