Annons

Förrådsfynd

Att flyttrensa och tvingas gå igenom varenda kvadratcentimeter av sitt källarförråd såhär mitt i sommaren kan vara dödligt tråkigt, väldigt tålamodsprövande och… riktigt riktigt upplyftande! Inte minst när man som jag tycks ha närminne sämre än en guldfisk (och totalt hade glömt bort hur mycket bra-att-ha som låg prydligt sparat och förvarat bland allt bråte). Här kommer en triss i förrådsfynd!
Förutom att jag hittade ett par gamla jeans (som snabbt slaktades för att bli shorts) så uppenbarade sig den här ombloggade H&M-blusen som jag slog till på tidigare i våras, efter tips från Tant Johanna. Då: Var jag i vecka 38 och kunde inte ens prova det arma lilla tygstycket. Nu: Årets sommarkostym! Dessutom hittade jag igen en korg av gamla bildäck från Giving & Living som jag köpte på Bagaren&Kocken typ… 2007? Då: Vinglig tidningsförvaring. Nu: Perfekt utekruka för min lavendel!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Så härligt somrig bild Frida!
  Bildäckskrukor hade jag flera stycken förra året i trädgården i Båstad, men jag tror att de fick stanna kvar där nu när vi sålde huset vidare i år.
  Kram Anette (På himmelsk semester) 🙂

 • sandra skriver:

  Åh det vore drömmen att hitta massa fint som jag hade glömt bort.

 • Emma skriver:

  Vilken snygga ben du har! Smashing! 😉 Kraam!

 • Anna-Maria skriver:

  Se där vilka fynd! Jag gillar svarta ytterkrukor bäst, de är vackert till grönskan! Och lavendelns lite grågröna blad gör sig också fint mot svart. Hoppas på bilder från din trädgård snart 🙂 Ha det gott!

 • Uriel skriver:

  super fint

 • Johanna B skriver:

  Finns krukan fortfarande att köpa?

 • Mira skriver:

  Härliga bilder!

 • Mathilda skriver:

  Härliga bilder! Kolla in mina inredningsbilder och bilderna från min takterass! 🙂

 • Sandra skriver:

  Wow, mycket smarta lösningar, och inspirerande. Jag älskar att hitta udda saker som man kan odla växer och blommor i. Jag tror jag tar en vända ned till förrådet nu med detsamma och ser om jag hittar något spännande 🙂

 • Gabriella skriver:

  Härliga bilder! Kul när man gör såna fynd igen=)

 • Beata skriver:

  Den där blusen är så himla fin!

 • Termografering skriver:

  Made with love, a phrase often used to describe things made by a master in their respective craft. This blog is made with love , i like it so much 🙂

 • Hannarty skriver:

  Men hurra, vilka fynd! Underbar känsla att hitta bortglömda gobitar!

 • Annika skriver:

  Fint 😀

 • Tilde R skriver:

  Så himla kul när man hittar gamla saker man inte visste att man hade!

 • Annmarie skriver:

  Att städa ur gamla förråd är viktigt för själen. Vilka snygga bilder du tar, förresten!

 • Mathilda skriver:

  Härliga bilder! Kolla gärna in bilderna från min takterass när vi grillade, inredning, mat och skönhetstips. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.