Annons

Belysningslycka

I veckan kom den äntligen på plats. Vår nya kökslampa och min hett efterlängtade drömarmatur. En PH Snöboll från Louis Poulsen. Som jag har suktat efter den, i flera flera år. Och nu så. Äntligen! Det är något visst med att köpa en grej man trånat efter länge. Lyckan blir liksom dubbel när man väl slår till. Med hjälp av en elektriker installerade vi även en dimmer i köksuttaget och effekten så här på kvällstid, när lampans mjuka sken speglar sig i fönstret, ger mig fladdriga lyckofjärilar i magtrakten.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh vad roligt, kan inte annat bli glad för din skull. De är riktigt fina!

 • Stiliga hem skriver:

  Visst, man kan inte köpa lycka för pengar, men jag håller med. Saker man längtat efter, sparat ihop till och önskat sig blir man extra glad över. Och det varje dag.

 • suvi skriver:

  Blir så lycklig inombords när jag läser ditt inlägg, så kul att du nu har lampan du drömt om 🙂 En smula lycka går att köpa till sig med pengar. önskar dig en fin helg!

 • Hanna skriver:

  Vilken härlig nyinvestering! Vill du se mer av Poul Henningsens lampor i sommar så läste jag att Falkenbergs museum har en utställning med lampmästaren som pågår till den 25 augusti.

 • Lina skriver:

  Fin bild!

 • Sofia skriver:

  Visst är det härligt!
  Och så snygg den är sen då…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.