Annons

Trendenser iPad magasin nr 12 – Hemma hos Mokkasin

Ni har väl inte missat att det kommit ut ett sprillans nytt nummer av Trendensers iPad-magasin i dagarna. I nr 12 pratar vi personlig inredning och får hänga med hem till Sofia som driver bloggen och inredningsbutiken Mokkasin. Som alltid bjuder jag också på månadens stylingtips, hot or not-lista, best budget och lär dig se skillnad på orginal och kopia av en känd designklassiker. Du kan ladda hem tidningen från iTunes och AppStore via den här länken. Ett nummer kostar bara 7 kronor om du prenumererar!

Om du fortfarande inte har testat, eller förstått hur iPad-magasinet fungerar (jag får ofta frågor om jag inte kan lägga ut magasinet som PDF istället) så har vi gjort en liten film som visar hur man läser och bläddrar i det senaste numret. Tack vare tekniken så är en tidning för läsplatta mer interaktiv (man kan se före- och efterbilder, snurra runt 360-grader i en rumsvy, byta tallrikar i dukningsreportagen osv) och allt det skulle ju gå förlorat i en platt PDF. Så har du inte tstat förr, gör det nu! Dessutom kan man backa och köpa alla gamla nummer via biblioteket i appen. Hoppas du gillar juninumret!
 

Kategorier:

Kommentarer

 • L skriver:

  trevligt!
  snabb fråga bara, vem är det som gjort lampan på bilden? fantastisk!

 • Sarah skriver:

  Underbara Trendenser-magasinet! Absolut bästa läsningen under lata sommardagar!

 • Helena skriver:

  Hej Frida,
  Jag väntar fortfarande på att magasinet skall komma ut i Andoid format. Det där argumentet att det är för få Androids ute på marknaden håller inte längre. Ipad tappar marknadsandel och Android fortsätter växa. Se https://venturebeat.com/2013/05/03/android-tablets-will-hit-60-market-share-this-quarter-as-ipad-shipments-dip-analyst-says/. Kanske dags att ta ett nytt snack med Bonniers? Jag väntar med spänning!
  mvh//Helena

 • Anonym skriver:

  Kan man ställa in push-notiser för när magasinet kommer så man inte missar det?

 • Li skriver:

  Snart måste jag köpa en ipad! Jag är så himla nyfiken på din "tidning"

 • J skriver:

  hej coolt tackar ha det bra

 • Nu måste jag komma till skott, det duggar ju tätt mellan utgåvorna. Skönt att få sommarläsning. Jag köper så många inredningstidningar att jag får ge mig köpstopp för papperstidningar nu snart:)
  Ha en skön dag, trots regnet!
  Camilla/Stilitiden

 • Frida skriver:

  Helena: Jag hör vad du säger! Jag ska ta ett snack med Bonnier.
  Anonym: Absolut! Det valet får man göra redan när man laddar ner appen men om du stängt av push-notiserna kan du sätta igång dem igen under inställningar.
  Camilla: Tidningen kommer ut en gång i månaden. Mitt bästa tips om du inte redan köpt iPad men är nyfiken på en för tidningsläsning etc är att gå på de billigare varianterna utan det största minnet, det behöver man ändå inte om man bara ska använda den för just tidningar och surf. Om man spelar och laddar hem mycket filmer är det en sak men köp ingen värsting om du inte behöver.

 • Ida skriver:

  Jippi! Då vet jag vad jag ska göra ikväll!

 • Malina Arp skriver:

  Apropå bohemian chic. Sådant härligt skriver vi bara om på våran blogg Hippiechic. Vi funderar i stunden på vårt nya domännamn. Våra två favoriter är boholife. se och hippiechics.se. Vad tycks?
  Kramar och tack, tack, tack för all fin inspiration du ger oss!

 • Anonym skriver:

  Kul, skall leta upp det

 • Uriel skriver:

  skall hiitta den

 • Lovisa skriver:

  Underbar blogg! Hittade precis hit och nu är du tillagd bland favoriterna. 🙂

 • Anki skriver:

  Hej Frida. Nu äntligen har jag en IPad och ska ladda ner ditt magasin. När jag går in i AppStore så får jag bara upp två gamla nummer (1 och7). Hittar inte det nyaste och inte heller fler gamla nummer. Vad gör jag för fel? Är så laddad för inspirerande sommarläsning. /Anki

 • Anki skriver:

  Hej igen. Nu har jag lyckats klicka på rätt ställe och laddat ner juninumret. Är numera prenumerant av magasinet 🙂 äntligen! /Anki

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.