Annons

På min önskelista

Det var länge sedan jag publicerade en uppdaterad önskelista, men faktum är att den är längre än någonsin. Att flytta till hus kan ju göra vem som helst till konsumentterrorist. Vi har typ en möbel i varje rum i skrivande stund. Det är många kvadratmeter att fylla och alldeles för långa leveranstider på det mesta som jag vill ha. Men i väntan på ”soffbord och matta och TV-bänk och sideboards och bokhyllor och lampor och en ny fåtölj” så skulle ett par Celotocaulis från Svenskt Tenn gärna få flytta in och förvandla det något tandlösa vardagsrummet till ett lite somrigare sådant.
Foto: pressbild från Svenskt Tenn

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh det mönstret är ju så vackert! Den där kudden står högt upp min min önskelista också! Skulle passa så fint in i den lilla efterlängtade lägenheten som väntar på inflyttning i augusti!

 • Jojo skriver:

  Åh, lyxigt å få köpa så mycke nytt 🙂 Blir nyfiken på inköpen, så kul att få tips när man själv är på jakt…

 • Åh vilka härligt lyxiga problem 🙂 roligt med nytt! Kuddarna är hur fina som helst.
  Kram Anette

 • Anonym skriver:

  åå så fin!

 • Tina skriver:

  Åh den är också på min önskelista! Den plus många andra fler fina saker från svenskt tenn. 🙂
  Kram och Glad Midsommar
  /Tina

 • Fredrik skriver:

  Kuddar gör så himla mycket för omväxlingen och designen i ett vardagsrum och det fungerar att mixa ganska friskt faktiskt 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.