Annons

Intervjurace

Jag får ofta läsarmail med frågor om allt från livet som bloggare till mitt iPad-magasin, mitt företagande och min bakgrund/utbildning. Nu när jag är mammaledig hinner jag inte vårda inboxen som förr, men de senaste veckorna har jag haft litet av ett intervjurace där jag svarat på just sådana frågeställningar till olika tidningar och webbsidor. Så, för er som vill veta mer om den biten kan jag tipsa om några artiklar som nyligen publicerats på nätet. Här hittar du några nya intervjuer med mig hos: She Creatives // Driftig.nu // Nordic Design Collective samt Vertex. Och för er som bor i samma stad är jag även med i tidningen Kungsbacka Nytt just idag. Hoppas de texterna kan ge svar på några av era funderingar!
Foto: Bodil Bergqvist

Kategorier:

Kommentarer

 • Så kul! Det får man läsa!
  Hoppas att allt är bra med lilleman!
  Mvh
  Karin

 • tinajo skriver:

  Roligt att läsa – tänk att jag läst din blogg sedan den hette Husmusen..! 🙂

 • Lina skriver:

  Fin bild! Hon kan hon den där Bodil.

 • Ahhh.. kul! Måste säga jag är sjukt imponerad över hur du roddar med allt ifrån lille Max, hålla bloggen vid liv, nytt hus, Trendenser! Och med sån proffsighet! Heja!
  Kramar Jannice

 • Emma - By Emma skriver:

  Fina, duktiga Frida!
  Kramar!!!

 • osofie skriver:

  Ett tips just nu!!
  O’Sofie Parfymeri Stockholm har total utförsäljning mellan 30-70% rabatt på Parfymer, Kosmetika, Ekologisk hårvård et.c
  Adress: Hornsg. 79, 118 49 Stockholm (T-bana Zinkensdamm, mitt emot Coop Konsum)
  Tel. 08 – 669 49 56

 • Susanne Kings skriver:

  Tycker du är så grymt duktig Frida!
  Alltid en stor inspiration!
  Kram Susanne

 • Malina Arp skriver:

  Njut av mamma"ledigheten"! Våra frågor kan vänta. Tusen tack att du trots nybliven mamma håller bloggen igång!

 • kattkitty skriver:

  AAAH njut av MAMMA ledigheten! <3

 • Wivi-Anne Bengtsson, ETT RUM OCH KÖK skriver:

  Det ser jag framemot. Du är så duktig och drivande.

 • Anonym skriver:

  Jaha är du från de trakterna? Jag är uppvuxen i Onsala 🙂

 • A. skriver:

  Tack för lästipsen! Kul med lite länkar till nya sajter som jag inte besökt förr också.

 • Bodil skriver:

  Men tack Lina! 🙂

 • Men åh vilken härlig bild på dig, fina Frida!
  Det riktigt strålar om dig!
  Kram Anette

 • Magdalena skriver:

  Ditt svar om hur förvånad du blev över mansdominansen i "riktiga världen" efter universitetet – jag kunde inte ha sagt det bättre själv! Mitt i prick. Snacka om att den bittra verkligheten var mycket bittrare än vad man fick lära sig i skolan.

 • Louise skriver:

  Åh! SheCreatives-intervjun är riktigt riktigt bra. Kul att springa på dej häromdagen! Kram kram

 • rockpaperscissorlizardspock skriver:

  Bilden är superfin men jag får inte ihop hatten med den bild jag har av dig i övrigt, nyfiken i en strut måste därför fråga, hade du valt den själv?

 • Kaffehörnan skriver:

  Vad skoj med så många som engagerar sig

 • Elvira skriver:

  Var med i våran veckans blogg för att nå våra underbara MÅNGA läsare. För att direkt komma till inlägget så gå till vår kategori tävlingar! Lycka till

 • Vilken kraft, vilken inspirationskälla. Duktiga du!
  Hoppas du kan få en fin och lugn sommar!
  Kram
  Helena

 • Underbar bild och bra tips! Ha en fortsatt härlig sommar önskar Therese

 • Fru Minimalist skriver:

  Du är verkligen inspirerande Frida!
  Och en otroligt vacker och somrig bild på dig, den var grymt fint komponerad!

 • Sandy skriver:

  fin blogg 🙂

 • Cilla skriver:

  Så snygg du är Frida! Xx

 • Anna W skriver:

  Vilken fin sommarbild!
  Jag undrar vart det fina tältet kommer ifrån?

 • Maja skriver:

  Fin blogg!

 • siri skywalker skriver:

  Vilken underbar bild på dig 🙂

 • Lovisa skriver:

  Superfin blogg, hoppas du haft en riktigt bra dag! 🙂
  Kram!

 • Alltid rika roligt och inspirerande Frida! Hoppas du får en bra dag!
  Kram, Monica!

 • Annica skriver:

  Dagens fniss… " Faktum är att jag ammades i en Jetson-fåtölj av Bruno Mathsson under hela mitt första levnadsår". (Inte dåligt av en gammal smålänning.. ;-)) Keep up the good work Frida, du är en grym förebild.

 • Sofia skriver:

  Vilken härlig och vacker bild!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.