Annons

Finaste filten från Sture & Folke

Med risk för ramaskri. Inredningsintresserade småbarnsföräldrars mardröm måste ju vara alla (förlåt!) fruktansvärt fula babyprodukter som plötsligt invaderar ens hem. Visst, jag förstår att bebisar har andra krav på färg och stimuli för att utvecklas men måste allt verkligen vara så plastigt och grällt? Mot bakgrund av det påvra utbudet av saker som är både pedagogiska OCH fina blir jag glad varje gång jag springer på något som är just det. Som den här vadderade filten från Sture & Folke som vi har fått av min kompis JanniceAddSimplicity. Tack snälla! Det är en golvpläd som är skön att ligga och sprattla (eller nackträna) på och som är full med sköna små tyglappar som är spännande för nyfikna små bebisfingrar. Dessutom tål den att ligga framme. Bästa tipset till er som har egna (eller känner någon med) barn!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Uriel skriver:

  Åhh vad gullig bild.

 • Lina skriver:

  Tack för tips!

 • Petra skriver:

  ååå så fin dem är, både små barns benen och fötterna och den fina pläden från Sture&Folke.

 • Jessica skriver:

  Har sagt det förr och säger det igen, tack för en underbar blogg =)
  Tänkte föreslå ett tips på ett inlägg, fina saker i olika prisklasser att ge ge bort på dop/namngivning. Ska i sommar få vara med på ett och min fantasi är inte den bästa =) Och det finns säkert fler med mig som känner sig lite vilsna bland barnsaker.

 • Ella skriver:

  Och vilket bra pris, drygt 1000 svenska kronor för en filt på ca 1 kvadratmeter – som hittat! Men visst fin var den – och stilren 😉
  /Ella

 • Anonym skriver:

  Så söt den var, min vän ska ha bäbis nu till midsommar, den hade varit perfekt, spanade in sidan och hur skall man kunna välja? Fick dock smärre chock när jag såg priset 125 chf vilket motsvara ca 925 sek, GAH!!! Men idén är ju så fin kanske kan man knåpa ihop en själv?? Ser spänt fram emot fler fina inlägg om sötaste lilla knodden.. Kramkram

 • Sophia skriver:

  Hej!! Underbar filt!! Jag har också ett täcke/filt från Sture&Folke, och den är helt underbar till min lilla 8-månaders tjej att ligga på. Jag använder den flitigt också i vagnen, i bilen, på flyget, i sängen, ja överallt! Det bästa med filten är att den blir finare och finare ju mer den används. Perfekt är att den är tvättbar, min åker in och ut i tvättmaskinen och ser fortfarande ny ut, men snyggare:-) Jag älskar denna filt och lilla Alicia också!! Hellre lägga lite mer på riktigt bra kvalité som håller tvätt efter tvätt, än att köpa något som är billigt men som blir schavigt efter en tvätt, tycker jag 🙂
  I <3 https://stureandfolke.tictail.com

 • Hannah skriver:

  Sicka söta små ben!
  Kvalité kostar. Bättre köpa en rejäl pläd än flera billiga som slits snabbt.

 • Sophia igen skriver:

  Filtarna är handsydda, och tygerna kommer från fantastiska Liberty i London, som Hannah skriver: kvalité kostar.
  Bästa presentidén till mamma, bebis, dop, födelse, bästa kompis etc!!!

 • Emma-Lou skriver:

  Åååh ser verkligen supermysig ut!!!
  EXKLUSIV TÄVLING! Vinn weekend på valfritt hotell (Ibis Styles) i hela Europa! Mycket enkla tävlingsregler! https://www.mondoblog.se/emmalous/2013/06/11/tavling-vinn-familjeweekend-pa-valfritt-hotell-i-europa-hos-kedjan-ibis-styles-2/

 • Gah, håller verkligen med dig. som jag avskytt vår fula babysitter, babygymet och allt smådräll som blir, samtidigt som man får rucka på vissa saker och bara låta det vara så ibland… men härligt med tips på fina saker och kläder för barn – så gärna mer sånt! Här i Göteborg är mina tips för fina, närproducerade (och ofta lite mer neutrala)barnkläder: emma & malena och lilla fröken randig, digulo (har även fina leksaker)och mokkasins webshop! Jag köper ofta saker som även vi vuxna tycker är fina och som passar i vilket rum som helst.. och fina korgar och förvaring att lägga fula saker i:)

 • MIRA HOLGERSSON skriver:

  Är du intresserad av träning? Läs gärna om mina träningstips och åsikter här: https://miraaholgersson.blogg.se/2013/june/tranings-inspo-2.html#comment 🙂

 • Sarah skriver:

  Ååh, vilken sööt bild! Jättefin blogg! 🙂 ♡

 • Jennifer skriver:

  Hej!
  Om du har tid någon gång får du gärna kika in på min blogg! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du har varit där!!!
  Skulle bli jätteglad!! 😀
  ridtjejenjennifer.blogg.se

 • Hanna skriver:

  De där små lapparna är minsann uppskattade hos de små. Så roliga att ligga o pilla med 🙂 Håller med om att det är svårt att hitta fina OCH pedagogiska leksaker – men de finns! En affär i staden där jag bor tar bara i sådana och det finns så mycket fint. Bland annat från Jabdabado, Liliputtiens, Brigbys med fler. Jag har kollat en snabbis några gånger på leksaksleverantörer när jag varit på Formex för att hitta något i den stilen jag vill ha 😉

 • Anonym skriver:

  Känns konstigt egentligen. Att allt ska vara i regnbågens alla färger, former och plastiga material. Utvecklades inte tidigare genetationer eller? Jag menar, de har ju inte funnits för alltid och mig veterligen har vi ju inte far- och morföräldrar som är helt tappade 😉

 • Fru Minimalist skriver:

  Jag håller med dig Frida, fler stilrena barnprodukter och leksaker! Det kanske är en nisch att satsa på för någon entreprenör?
  Var det inte mer sådant förr? Träfärgade klossar och tågbanor innan plastens intåg i våra hem i mitetn av 1900-talet?

 • Elina skriver:

  Förhoppningsvis så vet de flesta som känner dig vilken stil du gillar 😉 Sen tycker jag faktiskt att det finns en hel del fina stilrena och pedagogiska prylar till barn. Visst, en del är dyrare, men även Disney tar bra betalt för sina figurer… Jag tycker att det bästa sättet att slippa ett alltför grällt leksaks/prylhem är att begränsa antalet saker som får flytta in. Man behöver faktiskt inte mer än en filt och blir den kräkig kan man lika väl använda en snygg frottéhandduk. Ett tips till dig Frida är att också använda dig av miljöargument när det gäller barnprylar. Satsa på ekologiskt när det gäller både saker och kläder. De brukar i regel hålla en mildare färgton (varför det nu är så?!, men det är en helt annan diskussion…). Jag är säker på att du kommer att kunna hålla ditt hem stilrent och samtidigt roligt för lilla Max.
  Kram från en mamma som totalt har kapitulerat när det gäller dotterns färgval (läs knallrosa) på kläder och prylar. Glad dotter = Glad mamma

 • LCH skriver:

  Så söt den var, min vän ska ha bäbis nu till midsommar, den hade varit perfekt, spanade in sidan och hur skall man kunna välja? Fick dock smärre chock när jag såg priset 125 chf vilket motsvara ca 925 sek, GAH!!! Men idén är ju så fin kanske kan man knåpa ihop en själv?? Ser spänt fram emot fler fina inlägg om sötaste lilla knodden.. Kramkram

 • Gud vilken gullig bild! Älskar verkligen den där pläden! Jag måste vara säga att jag tycker allt som du publicerar är så träffsäkert och bra!
  Ha en trevlig onsdag =)

 • Jag håller med, vilka underbara filtar för de små! Även vi kommer att lansera fina babyprodukter till våren 🙂

 • Åh vilken fin! Heja Jannice säger jag som hittat sån fin filt till lille Max.
  Kram Anette

 • Anonym skriver:

  Elodie details är fantastiskt fina!!!

 • johanna skriver:

  men då måste ju faktiskt också tilläggas att bebisar inte kan uppfatta färg och att tittsaker i svartvitt därför är det allra bästa för att de ska uppfatta formerna 🙂

 • Aniika skriver:

  Det är ok så länge det är små, det blir värre när de väljer själva. Ojoj, hej plast!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.