Annons

Filippa K + Rörstrand = 10 årsjubileum

Av tradition brukar jag ju alltid visa de nya Filippa K-muggarna när de släpps, och den här gången ska väl inte vara ett undantag. Nu firar samarbetet med Rörstrand 10 år och jubileumsmuggen ”White” har för första gången en tredimensionell relief. Enkel men vacker och helt i linje med den taktila trenden. Muggen ska passa med de tjugo föregångarna och kommer kosta ca 299 kr per tvåpack. I butik från september!
Foto: pressbild Filippa K

Kategorier:

Kommentarer

 • Therese skriver:

  Jag föll pladask när Filippa K-muggarna kom för tio år sedan och har en samling med alldeles för många men de senaste åren har jag inte alls gillat mönstren – tills nu. Vilken storslam! Så himla snygga!

 • Snyggaste hittills! Jag gillar relief!

 • Elvira skriver:

  Var med i våran veckans blogg för att nå våra underbara MÅNGA läsare. För att direkt komma till inlägget så gå till vår kategori tävlingar! Lycka till

 • Lovisa skriver:

  Så himla fina! älskar Filippa K-muggarna:)

 • Anonym skriver:

  Hallå tjejen!
  Jag har min första tävling (dagensblogg) på min bogg och det hade varit trevligt om du ville vara med för jag gillar din design och ditt innehåll! 🙂

 • Nicklas skriver:

  Riktigt snygg, vet du Frida om espressomuggen kommer i det nya mönstret?

 • Anonym skriver:

  Håller med, stilren och jättesnygg! Vore också intresserad av espressomuggar…

 • Li skriver:

  Fin men påminner den inte lite om en golfboll…?

 • Riktgt fin, enkel och stilren.
  Kram Anette

 • Alla hemligheter vi i den övre samhällsklassen håller.. Både dyra, exklusiva och ovanliga

 • Emilie Le skriver:

  fin blogg och design skulle vara skit tacksam om du skulle kolla in i min blogg

 • Gud så vackra muggar! Måste säga att alla kollektioner är riktigt bra!

 • Linn skriver:

  Grymt snygg!

 • JUNITJEJ skriver:

  Underbar mugg!

 • Katrin L skriver:

  Åå, den här gillar jag skarpt!
  Jag har ett gäng, svarta, svart/vitrandiga och svar spets, alltså de tidiga mönstrena. Jag har inte gillat de senare motiven men den här var ju kanonfin! får kanske investera i 4 st så jag har lika många som av de andra mönstren.

 • Anonym skriver:

  Oj där lärde jag mig något nytt, visste inte att de hade ett samarbete 😛

 • Lilli skriver:

  Håller med Li, känns som om att den liknar en golfboll. Börjar inte svenska folket dessutom bli mättade på dessa muggar? Formen fungerade för tio år sedan kanske men inte längre..

 • emily skriver:

  Hej! Jag är typ kär i din blogg, jag gillar den verkligen. Jag får hoppas att min blogg blir lika bra snart. Du är min idol genom bloggvärlden!!!!!Hoppas att du läser den här komentaren, jag menar det med hela mitt hjärta, titta snälla in i min blogg jag arbeter så mycket för att få mer unika besökare, take a look at my blog. I LOVE U

 • mariaBarmarna skriver:

  Snygga stilrena muggar!

 • Elin skriver:

  ÄNTLIGEN ett mönster som inte är svart!! De har nämligen inte alls gått hem hos mig… denna gör däremot det 🙂

 • Kaffehörnan skriver:

  Vad snygg mugg

 • Karin E skriver:

  Fint mönster. Synd bara att muggarna har så himla tråkig form. Jag gillar varken dem eller skålarna. Assietterna är fina däremot.

 • Emelie skriver:

  Ska inte en mugg ha öron frågar mamma? Man bränner sig ju på dessa!

 • Anna skriver:

  Fina, men jag är såååå trött på dessa muggar. Har sett dem till leda. Förr köpte jag "massor" av den här typen av muggar, men nu för tiden skulle jag aldrig köpa mugg utan öra. Kaffet smakar bättre om muggen har öra!! 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.