Annons

Trendenser iPad magasin nr 11 – Barnrumspecial

Ni som äger iPads har väl inte missat att det kommit ett nytt nummer av Trendensers iPad-magasin medan jag varit ”mammaledig” den senaste veckan? Passande nog så är månadens tema just barnrum och utgåvan är fullmatad med tips på hur du kan inreda fint för de små, med både designklassiker och bra budgetalternativ. För er som inte har bebisradarn på bjuder jag också på ett hemma-hos-reportage från Sandra Guerreros ”city chica” lägenhet och som vanligt får du månadens hot or not, get the look och real or replica. Här kan du ladda hem appen och den senaste utgåvan. Enjoy!
Foto: skärmdump från iTunes / AppStore
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag har börjat med små trevande försoningsförsök med min padda, bara för att kunna läsa ditt magasin 🙂
  Snart är vi där 😉
  Kram Anette

 • Vad fint det ser ut! Känn ingen press att lägga ut många inlägg, det är så mycket kvalitet i det du gör och lägger ut så det kan vi suga på länge;-) Och jag ska oxå överväga ladda ned, om jag fick ha min padda ifred från 15-åringen och alla filmerna…skönt med tidningsformat att bläddra och komma tillbaka till.
  Gissar att du cocoonar med lille Max helt rätt. Jag var på Gbg Design week/Röhsska häromkvällen och igår för TrendStefans föreläsning om trend. Spännade, men samtidigt hur mycket som helst att ta in. Skönt att vila i ett fåtal intryck. Så igen får kolla in ditt magasin, i helglugnet sen. Ha en fin vecka!
  Camilla/Stilitiden

 • Johanna skriver:

  Fin omslagsbild!

 • Anna skriver:

  Hej Frida!
  Stort grattis till din lille prins! Så fint, så härligt! Senaste numret av Trendenser iPad var väldigt inspirerande med massor av vackra detaljer och handfasta tips. Jag har ännu inga barn själv men har nyligen blivit gudmor och tycker det är kul att läsa barnrelaterade inlägg. Vet att jag kommer få mer nytta av dina tips framöver. Om du inte tycker att det är för privat, skulle det i min mening vara väldigt kul att se hur du själv inreder för din lille son. Inte nu, framöver såklart, när du har tid och lust. Ha ett härligt veckoslut och njut.
  Kramar Anna

 • smäm skriver:

  Åh, måste zno mannens ipad och ladda ner 😀

 • Bella skriver:

  Har läst din blogg länge men aldrig laddat ner tidningen. WOW! Du är ju hur duktigt som helst! Så inspirerande!! Vilken dröm! Jag skulle vara nyfiken på lite mer bakom kulisserna, hur tidningen blir till? Hur skapar man en tidning?
  Grattis till sonen! Min lille är redan två år. Njut av bebisbubblan och känn ingen press. De där första veckorna får du aldrig tillbaka! Lita på dig själv och din känsla!

 • Nu skulle man alltså haft en I-pad…

 • KOLLA GÄRNA IN PÅ MIN BLOGG OCH SÄG VAD DU TYCKER OM MIN NYA SNYGGA DESIGN!
  KOLLA GÄRNA IN INLÄGGET OM MINA ÅSIKTER FÖR SKOLAN , OCH OM DU HAR LUST FÅR DU GÄRNA DELA MED DIG AV DINA ÅSIKTER OM SAMMA ÄMNE!
  KRAM

 • Anna skriver:

  Älskar verkligen att läsa Trendenser på min padda. Ser fram emot varje nytt nummer, toppen! Men vad hände med tävlingen? Vem var vinnaren i Fabgoose-tävlingen?

 • Trendenser skriver:

  Härligt! Det får du reda på i numret som kommer ut nästa vecka (släpps 3 juni 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.