Annons

Min sommarstyling för Ellos

Den här veckan är det premiär för min andra styling för Ellos.se Ni kanske minns att jag och Bodil var i deras studio redan i februari för att rodda och plåta sommarprodukter och inredning för utomhussäsongen. På deras nya kampanjsajt för sommarprodukter kan ni se resultatet, tillsammans med mina utvalda favoriter för ett maxat försommarmys på din (nj)uteplats!
Ellos finns en mängd prisvärda kuddar, plädar, korgar, belysningsslingor och inredningsdetaljer som gör det billigt och enkelt att byta stil beroende på säsong. Oavsett om du gillar trendigt rosa eller föredrar det svartvitt grafiska med en solgul vitamininjektion! Här hittar du alla bilder liksom mitt urval av favoritprodukter ur deras nya sommarsortiment. Hoppas du gillar’t!
Foton: Bild 1 Bodil Bergqvist och bild 2 Frida Ramstedt för Ellos.se

Kommentarer

 • Himlar vad bra du är! det blir alltid så fint. Heja dig 🙂

 • Åh, underbart snyggt och jag vill bara sjunka ned i det pastelliga…fint med färgkombinationen rosa och det dovt blå mot natur, inspirerande! Ska fortsätta gå loss på pastell idag och kolla in Ellos för det här var så fint.
  Ha en skön dag i det vårvarma!
  Camilla

 • Vackert att dekorera med halmhattarna och dessutom en smart förvaring! Somrigt till tusen!!
  Bebbe??? Åh, så nyfiken i en strut…
  Ha en fin tisdag!!

 • sarah skriver:

  Hittar inte jutekrukorna som olivträdet står i, är de ifårn ellos? vaxade så att de kan stå ute?

 • Fanny skriver:

  Vad fint ni gjorde det! 🙂 Önskar jag hade en uteplats så jag kunde få fixa och grejja lite med härliga växter och dynor i härliga färger etc 🙂

 • Fanny skriver:

  Vad fint ni gjorde det! 🙂 Önskar jag hade en uteplats så jag kunde få fixa och grejja lite med härliga växter och dynor i härliga färger etc 🙂

 • Fanny skriver:

  Vad fint ni gjorde det! 🙂 Önskar jag hade en uteplats så jag kunde få fixa och grejja lite med härliga växter och dynor i härliga färger etc 🙂

 • Hannah skriver:

  Så fint! Känns väldigt o-Ellos, i positiv bemärkelse! Älskar kudden med cykeln. Snygg!!

 • Jag fick en helt ny bild av Ellos efter att vi träffat dem på Bloggforum nu i Göteborg.
  Så mycket som har hänt där som jag inte hade en aning om.
  Finaste stylingen dessutom, men det var ju så klart väntat när det är du som varit farten Frida!
  Kram Anette

 • Åh så fint! De rosa kuddarna på översta bilden var verkligen pricken över i! Önskar jag hade en egen uteplats att styla! 🙂

 • Line skriver:

  Vad fint!

 • Å, så snyggt! Skulle gärna ha det så 🙂

 • Kaffehörnan skriver:

  Grattis till knytet

 • sofia skriver:

  Grattis till en otroligt fin liten pojk! och hoppas du återställer dig helt efter din jobbiga förlossning. Hade själv en tuff förlossning!
  Jag undrar om du vill hjälpa mig att få en av mina drömmar att gå i uppfyllelse? Det är så att min dotter har möjlighet att få vara med på ett omslag för tidningen ’vi föräldrar’. Det tar bara 20 sekunder att rösta och en röst är ett steg närmare. Skulle vara så tacksam! länk nedanför https://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Valkommen-till-Omslagschansen/omslagstavling-viforaldrar/752
  Med vänlig hälsning Sofia

 • NU förstår jag varför jag blir så köpsugen då jag ser Ellos bilder 😉

 • helt fantastiska bilder. bra val för att dekorera uteplatsen. kram fran Presenter till henne

 • Charlotte Andersson skriver:

  Fin styling!
  Var hittar man de fina fågelholkarna som
  Bodil har med på sin bild? Hittar de ej på Ellos.

 • Anonym skriver:

  fina bilder

 • Anneli Tirant skriver:

  Gillar verkligen vattenkannan och planteringslådarna av trä man ser på det första uppslaget. Och alla kuddarna. Snyggt!

 • Anonym skriver:

  Otroligt mysigt!

 • Gabrielle skriver:

  Åh, så fint! Men VART hittar men den där lampslingan? Ursnygg!

 • Frida skriver:

  Gabrielle: Lampslingan är från Ellos. Är den slut där finns liknandev(men betydligt dyrare dito) på Granit.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.