Annons

Mitt senaste köp

Vi flyttar ju till hus i början på juni och det är en hel del möbler och inredningsdetaljer som måste införskaffas nu när vi får fler rum och kvadratmeter att bo i. Men det är ett angenämt problem, det måste jag säga. Jag lider inte direkt. Mitt senaste köp? Den här fina korgen från brittiska webbshopen Bodie & Fou som jag slog till på igår. Jag tänker mig den som en ”fiktiv” ytterkruka till ett fikonträd modell större. Nu håller jag bara tummarna att frakten funkar fint från London.
Foto: pressbild lånad från Bodie & Fou
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Elna skriver:

  Åh så fin! Är även nyfiken på barnprylar och -kläder som ni införskaffat! Gillade ditt inlägg på temat tidigare. Mer sånt! 🙂

 • tinajo skriver:

  Snygg, ska kolla in deras websida! 🙂

 • Ada skriver:

  Kolla gärna in min blogg! http://www.adab.blogg.se
  En mix av bilder, ett vanligt tonårsliv i sthlm och mitt stora intresse för hiphop!

 • elli skriver:

  jätte söt korg ^^

 • Moa skriver:

  Om det inte funkar så finns (fanns) den på afroart i Stockholm..

 • ulrika skriver:

  Oj oj hus, det har jag missat, eller nu när du skriver det så känner jag igen det lite. Har själv barn så allt jag läser här fastnar tydligen inte i min sömniga hjärna 😉 Men vill både se bilder och höra vad du har för smarta förvaringslösningar. Att köpa hus är ju typ bland det största man gör i alla fall fösta gången. Hoppas du vill dela med dig. Stort Grattis till allt i livet <3

 • Marie Bengtsson skriver:

  Hej Frida,
  Stort grattis till allt. Korgarna brukar vi ha på Afroart.
  Bara så du vet.
  Kram kram

 • Åh, vad fint!

 • e m m a skriver:

  nej men gud vad fin korg!

 • Anette skriver:

  Fantastiskt fin! Tack för fantastisk inspiration

 • Hanne skriver:

  Vad fint 🙂

 • Sabina skriver:

  Kolla gärna in och säg vad du tycker om mina smycken. Personliga smycken efter dina önskemål!

 • Oj, jag kommer ihåg hur roligt det var när vi skulle flytta in i hus. All planering, allt som skulle anskaffas. Dock gillade jag inte den fiktiva ytterkrukan, bäst att vara ärlig tycker jag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.