Annons

Hemnetgodis från Norrland

Min lillasyster från Umeå är på besök i Göteborg över helgen och förutom bebismys och familjehäng har vi hunnit avhandla en hel del olika Hemnetobjekt som är till salu uppöver landet (eftersom hon och hennes man letar efter hus). Imorse pep vi båda till när vi fick syn på det här. Kanske inte så mycket för läget i sig (det ligger mitt emot vår gamla gymnasieskola Östra) men för ägarnas inredningsstil. Jag fastnade för den personliga mixen av nytt, nött, billigt och dyrt i vardagsrummet. Veckans Hemnetgodis!
Foto: Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna B skriver:

  Vad roligt att du lyfter något som inte är från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det finns ju inspirerande hus och lägenheter i hela landet men det verkar vara väldigt mycket storstadsfokus i den här branschen…

 • Karriärkvinna skriver:

  Verkligen jättefint. Jag tycker precis som du om när man blandar gammalt och nytt! Snyggt!

 • Frida skriver:

  Fint! HUR ska man kunna få reda på var de vita sofforna kommer ifrån? Tycker de ser både snygga och sköna ut, vilket verkar vara en svår kombo på soffa. Åh, är det någon som vet?

 • A skriver:

  Ett läckert hem men bristen på "riktig" konst är lite för påtaglig för min smak.

 • Frida skriver:

  Frida: Sofforna ser ut att vara samma som jag har. Dvs IKEA’s serie Göteborg som togs ur sortimentet för ett par år sedan. De finns dock fortfarande att köpa på Blocket och man kan köpa nya överdrag från ex. Bemz

 • Emma i Gbg skriver:

  5,3 mille??? Låter extremt dyrt för Norrland (visserligen Umeå) i mina öron. Dyrare än de flesta jämförbara villor i "bra" delar av Gbg. Eller har jag fel angående prisläget i norr/umeå?

 • Minimalisterna skriver:

  Ljust, vackert och personligt men är det inte lite för mycket saker som ligger framme och "stör", tar energi och ger ett rörigt intryck?
  Som böckerna på bordet framför soffan, tavlorna på soffkanten, prydnadsföremålen på spiselhyllan liksom serveringsvagnen med diverse drycker etc.
  Eller är det alla dessa saker och detaljer som ger huset personlighet och karaktär?

 • Frida skriver:

  Emma: Huset ligger väldigt centralt i ett område där det sällan är hus till salu och de som väl säljs där i den här storleken brukar gå på runt 4-4,5 Mkr

 • Emma i Gbg skriver:

  @frida: Ok! Tack för svaret 🙂 Lustigt att se att variationen prismässigt är så stor på geografiskt ganska korta avstånd. Låter fortfarande ovanligt dyrt, dels med tanke på vad andra villor brukar kosta i området (4-4,5 milj) dels med tanke på att man kan hitta drömskt fina villor i Göteborgs omedelbara utkant för någon miljon mindre…

 • Väldigt fint! I Norrland finns det fina grejor!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.