Annons

Corner closet

Har du inte plats för en ”walk in closet” hemma hos dig, men kanske ett tomt hörn i sovrummet som du inte vet vad du ska göra av? Satsa på en ”corner closet”. Allt du behöver är en snygg klädställning (denna kommer från HAY), en fin lampa (den på bilden kommer från IKEA) några favoritplagg och en väggkrok så är du klar. Vips har du skapat ett stilfullt och praktiskt stilleben. Tipstack till Sarah!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Isa skriver:

  Hej Frida!
  Vi har gått i väntans tider samtidigt. Den här våren har alla jag känner gått över tidenmed två veckor… tror det beror den långa mörka vintern, barnen har behövt längre tid på sig på att bli klara 😉 Vår fantastiska lillasyster ligger och sockrarar bredvid mig nu och fyrar av leende efter leende 🙂 Jag tror att du har fått din lille/lillan nu 🙂 Hoppas allting har gått bra och att vi snart får höra om den goda nyheten 🙂 Kramar från Isa

 • Catharina skriver:

  Nja, inte den mest effektiva förvaringen kanske.. Snyggt men ska man ha mer kläder än på bolden är det nog stor risk för att sovrummet jämt ser stökigt ut..

 • Anonym skriver:

  Catharina det är nog inte tänkt som regelrätt förvaring… Mer som stilleben som det står i texten.

 • Jättefint, och enkelt. Vi rev faktiskt vår "walk in closet" när vi behövde renovera vårt 50-talsbadrum till ett större nytt. Ja, många undrar nog…men nu har jag ställt fram en vacker retro-pastellig batikvägg om du förstår, att hänga kläderna på. Äntligen får den en given plats i vårt blå sovrum och det ser inte alls skräpigt ut. Det finns ju många fina herrbetjänter på nätet begagnat, kan målas om eller behållas som de är.
  Jag ska strax lägga ut inlägg till helgen med bilder på arrangemanget och hur vårt sovrum gick från gråkalt till mörkt blått. Då finns klädställningen med.
  Lycka till nu med det nya livet;-)
  Camilla
  https://stilitiden.se/2013/may/presenttips-poesi-och-lyx-till-damen-tack.html

 • Sofia skriver:

  Snyggt 😀

 • Cornelia skriver:

  gud vad fint det blev!

 • Enkelt och snyggt!

 • Gabriella skriver:

  Så fint det ser ut! Tack för inspiration och tips=)

 • Fiffigt sätt att få bort ett tråkigt hörn på!

 • Line skriver:

  Snyggt! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.