Annons

Trendenser iPad magasin nr 10 – Påskspecial

Tidigare idag släpptes ett splirrans nytt nummer av Trendensers iPad-magasin ut för nedladdning i AppStore. Den här gången bjuder jag på en stor påskspecial med massor av pyssel, DIY-dekorationer och recept. Dessutom får vi en rundtur i norska inredningbloggaren Foreverloves inspirerande hem.
Ni får även lära er hur man gör en rejäl vårstädning och uppfräschning därhemma (med checklistor för alla rum) och så visar stylisten Anna Mårselius hur man enkelt kan skapa snygga stilleben på en byrå eller ett sideboard. Hon och fotografen Kristofer Jonsson har tagit flera inspirerande bilder! Som vanligt hittar ni också månadens bästa budgetfynd, stylingtips och nyhetssläpp. Här kan du ladda hem appen!
Foton från Trendensers iPad-magasin med bilder av Tonje Kyte / Kristofer Jonsson

Kategorier:

Kommentarer

 • Angela skriver:

  Hej! Jag beställde en prenumeration förra veckan med 3 nummer för 22kr men har ännu inte fått någon tidning i mitt "library". Det har heller inte dragits några pengar, ska jag anta att köpet inte gått igenom (trots att jag har presentkortskredit i AppStore) och testa igen? Isåf från vilket nummer börjar prenumerationen gälla? 🙂

 • Frida skriver:

  Angela: Tidningen ska laddas ner i tidningskiosken/library när ditt köp gått igenom i butiken och då får du det senaste numret som ditt förstanummer. Osäker på vad som gäller med presentkortskrediten men om det inte dragits något så låter det inte som att köpet har gått igenom. För säkerhets skull kanske du ska kolla med Apples support. Men ett knep som otekniska jag brukar ta till är att avinstallera de appar som inte funkar för mig. Och ladda ner dem igen. Då brukar de vakna till liv 🙂

 • Bloggylva skriver:

  Så snyggt med de gula inslagen på tidningen!! Det är så konstigt hur vi (i alla fall jag) påverkas av färgerna. Just nu är gult färgen som lockar mina ögon och mina sinnen. Om en vecka har det bytts ut mot det ljusrosa, skira. Underbart att kunna byta ut detaljer lite här och där och på så sätt förändra sitt hem med jämna mellanrum.
  Önskar dig en riktigt Glad Påsk!

 • A. skriver:

  Vilket inspirerande nummer!

 • [room] by sofie skriver:

  Åh, ännu ett späckat nummer!
  Läste i kapp två äldre nummer i söndags. Du har verkligen hittat en härlig ton och ett spännande innehåll, hälsar en trogen prenumerant! Blir spännande att kika in Hemma-hos Tonje…
  Glad påsk Frida!
  Kram Sofie

 • Härligt! Ser jag fram emot att krypa upp i soffan ikväll när lillan lagt sig med paddan för lite välförtjänt egentid. Du gör ett grymt bra jobb med tidningen!

 • Matilda skriver:

  Hej! Superfin blogg du har! Jag skulle vilja tipsa dig om att gå in på min och kolla det senaste inlägget där jag har lagt upp ett litet klipp när jag sjunger! Skulle tycka det var superkul att få veta vad du tycker! Kram 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.