Annons

TGIF

Jag kan inte fatta att kalendern redan visar 1 mars. Vart tar tiden vägen? Nu är det drygt en månad kvar tills bebisen kikar ut. Och det känns. Inte bara i kroppen som blir allt tyngre, utan i min tilltagande städmani. Den här dagen har ägnats åt rekvisitarens deluxe på kontoret. Stort tack till Monika som hjälpt mig köra hyllor över halva stan, baxa kartonger, bära ner skräp och sortera, sortera, sortera. Nu när det är grejat ska jag unna mig en riktigt lat helg. TGIF! Vi avrundar veckan med ännu en bild som jag fotat på Ylva Skarps kalender Happy Days. Denna med fredagsmotiv. Ha en skön kväll!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria Westerlund skriver:

  Snyggt som vanligt !! Men snälla Du – bromsa lite innan bebisen kommer 🙂

 • Smäm skriver:

  Hihi, känner igen det där. Innan min son kom städade jag helt sjukt mycket. Skurade badkaret och alla golv osv. Märkligt hur man blir, jag avskyr verkligen att städa annars.
  Fint ni har det!

 • Ellen skriver:

  Hej Frida! Har aldrig kommenterat här förut, men kollar in rätt ofta, tack för en inspirerande blogg!
  Jag undrar var den ashäftiga tigerplanschen är ifrån?

 • Å, det närmar sig verkligen, spännande! Det är konstigt det där med städandet, man tycker ju att kroppen borde vara inställd på vila istället 😉

 • Monnah skriver:

  Vilken spännande tid du har framför dig! Jag njuter av det stora Ylva Skarp-fatet som jag precis baxade hem från Sverige till Utah (tack syrran som köpte åt mig). "All I want is everything" – eller i alla fall lite lugn och ro! Trevlig helg.

 • Theresa skriver:

  Där är ju lampan jag letat efter! Vart kommer den ifrån? Hoppas den är jättebillig!

 • Anonym skriver:

  Känner igen det där… Den 15 mars 2011 knäskurade jag det svartvitrutiga köksgolvet. Dan’ efter gjorde K entré i våra liv.

 • Underbart med bäbis på väg. Du kämpar på bra med alla uppdrag. Det ger energi till en annan 🙂

 • Nica skriver:

  Undrar också vart den snygga lampan kommer ifrån!? Precis den skulle passa i vår nya läshörna… Tack för inspirerande blogg, som alltid 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.