Annons

Påsk i pastell

När vi ändå frossar i påskpyssel måste jag passa på att tipsa om min mer pastelliga bildserie för Ica.se Nu funkar länken till kampanjsajten, där du kan hitta fler foton som jag tagit på deras nya pysselsortiment. Nedan är min personliga favoritbild. Klicka in här för att se mer!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Allt påskpyssel och påskpynt bleknar brevid ditt!
  Så himla fint.
  Stor kram!
  Anette

 • Lina skriver:

  Pilligt!

 • Angelica skriver:

  Super fina!! 🙂
  Men jag kan inte hitta dessa äggmålningsmallar någonstans…?
  Kan ngn hjälpa mig med direktlänk?
  //Angelica

 • Frida skriver:

  Angelica: Det är inte färdiga mallar, det är Icas vattenfärg + pensel. Mallarna kan du göra själv om du skriver ut clipartbilder med siluetter och skär ut konturerna 🙂

 • Helene Jacobsen skriver:

  Så utrolig fint, gleder meg veldig til påsken!

 • Anonym skriver:

  Kan inte Ica göra bilderna bara lite större så man ser dem bättre? Det blir så smått nu… Eller så man kan förstora dem med ett plus?

 • MB skriver:

  Hej!
  Har länge läst din blogg och tycker mycket om den.
  Dock har det det senaste året gått och blivit väldigt mycket DIY och pyssel… jag önskar mer inredning och design igen! Missförstå mig inte, det är väldigt gulliga pysselgrejer, men ibland kan jag sakna mer inredning!

 • Frida skriver:

  MB: Och när jag bara skrev om inredning och design klagades det på att det var för lite pyssel… 🙂 Problemet med inredning är att det är svårt att ta egna bilder på nya interiörer varje dag. Jag vill inte stjäla bilder från andra fotografer och från tidningar som många andra inredningsbloggar gör (som inte respekterar upphovsrätten), jag vill ta egna bilder och följa svensk lag, och då är pysselfoton lite lättare att få till.

 • Lovisa skriver:

  Vilka fina!

 • evelina skriver:

  Åh vilken vacker bild! Vad tycker du om min nya header? http://www.annaevelinaa.blogg.se? KOMMENTERA vad du tycker!!

 • Jag gillar´t 🙂 Pysseltips är aldrig fel… kul att fixa till eget… Ha det gott!

 • isabell skriver:

  Gud vilken snygg blogg 🙂

 • Lina L skriver:

  Jag tycker det är jättekul med alla pysseltips! Så sluta inte med dem!! 🙂

 • Anonym skriver:

  Fint 🙂

 • Angelica skriver:

  Frida: Det var ju synd! 🙂 Men jag ska prova så får vi se om det är ngn som kan urskilja att det ska vara en tupp jag försökt måla…!! 🙂
  Glad Påsk på dig i förskott!!

 • Lise skriver:

  Superfint 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.