Annons

På min önskelista: Jonas Lindholms keramikask

Jag fyller år om två veckor och släkten vill veta vad jag önskar mig. Svårt. I mitt läge vill man nog bara ha en enda sak, en frisk bebis, och det går liksom inte att slå in i papper och snören. Men jag lovar, jag ska göra ett försök att knattra ner en önskelista vad det lider. I väntan på den kommer här ett litetlitet tips. Jonas Lindholms söta keramikaskar. Perfekta för flingsalt, smycken och småpryttlar.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Snyggt 😀

 • Helt gudomligt söt, precis som du Frida!
  Dessutom i min favoritfärg 🙂
  Kram Anette

 • Aniika skriver:

  Själv fyller jag på onsdag, och önskar mig… en cykelhjälm. Förstår inte vad den här Tjejklassikern håller på att göra med mig. Jag behöver hjälp, typ. 🙂

 • Men så coola! En i varje färg hade inte varit fel 🙂 Ha en bra söndagskväll!

 • Erica skriver:

  Men så söt! Jättefin!

 • Åh vad söt! Ser ut som en minaret-macaron!

 • Karoline skriver:

  Jättefina, såg dem på Iris Hantverk på Kungsgatan i fredags. Kunde inte låta bli att känna på dem och snabbt skriva upp dem på inköpslistan:-).

 • JOJO skriver:

  Söt liten ask! Vad är de för bord den står på? Ser snyggt ut!

 • Christine skriver:

  It’s just lovely this ceramic! It look like i big macaroni! Yummie.. x Christine

 • lisasvilja skriver:

  Läcker, som en liten maräng!
  Kan du inte lägga upp din önskelista här?;)

 • Frida Svahn skriver:

  De står på vill ha listan!
  / Frida
  http://www.fridasvahn.se

 • Anonym skriver:

  Jag förstår dig precis: alltså de askarna är så OTROLIGT onödiga men så OTROLIGT söta, fina, bedårande- helt enkelt den perfekta födelsedagspresenten;)! (Man vill ju helst ha en i varje färg också, eller hur ;)!?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *