Annons

På min önskelista: Jonas Lindholms keramikask

Jag fyller år om två veckor och släkten vill veta vad jag önskar mig. Svårt. I mitt läge vill man nog bara ha en enda sak, en frisk bebis, och det går liksom inte att slå in i papper och snören. Men jag lovar, jag ska göra ett försök att knattra ner en önskelista vad det lider. I väntan på den kommer här ett litetlitet tips. Jonas Lindholms söta keramikaskar. Perfekta för flingsalt, smycken och småpryttlar.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Snyggt 😀

 • Helt gudomligt söt, precis som du Frida!
  Dessutom i min favoritfärg 🙂
  Kram Anette

 • Aniika skriver:

  Själv fyller jag på onsdag, och önskar mig… en cykelhjälm. Förstår inte vad den här Tjejklassikern håller på att göra med mig. Jag behöver hjälp, typ. 🙂

 • Men så coola! En i varje färg hade inte varit fel 🙂 Ha en bra söndagskväll!

 • Erica skriver:

  Men så söt! Jättefin!

 • Åh vad söt! Ser ut som en minaret-macaron!

 • Karoline skriver:

  Jättefina, såg dem på Iris Hantverk på Kungsgatan i fredags. Kunde inte låta bli att känna på dem och snabbt skriva upp dem på inköpslistan:-).

 • JOJO skriver:

  Söt liten ask! Vad är de för bord den står på? Ser snyggt ut!

 • Christine skriver:

  It’s just lovely this ceramic! It look like i big macaroni! Yummie.. x Christine

 • lisasvilja skriver:

  Läcker, som en liten maräng!
  Kan du inte lägga upp din önskelista här?;)

 • Frida Svahn skriver:

  De står på vill ha listan!
  / Frida
  http://www.fridasvahn.se

 • Anonym skriver:

  Jag förstår dig precis: alltså de askarna är så OTROLIGT onödiga men så OTROLIGT söta, fina, bedårande- helt enkelt den perfekta födelsedagspresenten;)! (Man vill ju helst ha en i varje färg också, eller hur ;)!?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.