Annons

Funkispärla till salu

Om du vill ta en paus i påskfirandet kan jag rekommendera ett besök på Stadshem, som precis lagt ut den här funkispärlan till försäljning. En mix av designklassiker och personliga stilleben och tavelväggar. Det finns massor av fina bilder att kika på, här är ett urval. 
I köket fastnade jag bland annat för barnstolen. Grönlaserad modell 70-tal. Riktigt cool! Att blanda upp stolarna med en köksbänk verkar också ha blivit populärt. 
Jag blev också förtjust i den fina dagbädden i brunt läder. Jag gillar att den är stoppad med knappar och snyggt sliten. Det här är också något jag ständigt har ett öga öppet för när jag surfar på Bukowskis och Lauritz. Klicka dig vidare till Stadshem för att se mer! 
Foto: lånade från Stadshem.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna Caroline skriver:

  Snygga bilder! Jag är så sugen på bänkar till köksbordet, dock vet jag inte, man kanske tröttnar på att inte ’sitta bekvämt’.

 • S O F I A skriver:

  Älskar det där "gammalt med nytt"!

 • Annajordet skriver:

  Liknar väldigt på dagbädden från House Doctor, som jag kikat på en stund. Säljs på Artilleriet, inte helt billigt förstås… Glad påsk!

 • Sofia skriver:

  Så fint! Glad Påsk! 🙂

 • Elise skriver:

  vad fint!!

 • Gabriella skriver:

  Åh så fint! Underbar grön barnstol=)

 • LORISSA LOVEBOMB skriver:

  OMNOMNOM! Där vill jag bo!!

 • Lisa skriver:

  Precis en sån stol hade jag när jag var liten och mina barn och syskonbarn har suttit/sitter i den hos mormor & morfar! Charmig!
  /Lisa

 • Vi har nu bott i 6 dagar i vårt funkishus från 1940 och jag söker all info och inspiration om funkis. Dessa bilder var mycket inspirerande. En sliten läderdivan åker nu upp på önskelistan!!
  En fortsatt Glad Påsk önskar jag dig

 • romladolcevita skriver:

  Glad påsk från Italien.

 • Annette skriver:

  Jätte fint! Den barnstolen hade vi till våra barn, trevlig men oj, vad vi slog tårna i det där lilla krysset längst ner på stolsbenen!

 • Anki skriver:

  Så fint! Någon om ve var bordet kommer från?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.