Annons

Fridas drömskelista mars 2013

Om exakt en vecka fyller jag 34 och min svägerska Anna jagar mig med blåslampa för att få en önskelista. Hm. Jag tycker det är så svårt. Men att önska sig ljumma vårvindar, bländande solljus och studs i dojjan duger tydligen inte. Så, här kommer en lista på världsliga ting som jag skulle vilja ha ett litet bidrag till. För nej, jag tror inte på fullaste allvar att släkten kommer köpa mig de här grejorna. En drömskelista it is! 
1) Stockholm Limited edition scarf från Acne. Eller liknande. Inte för att bära, utan för att rama in. Á la Sofi Fahrman. Ja, tack! 2) Anine Bing gjorde en smyckeskollektion från Cooee för ett par år sedan och jag fick halsbandet med den lilla stjärnan i present. Som jag älskat. Sönder. Det har nämligen gått i bitar så en ny, likadan, liten kedja med silverstjärna står högt upp på önskelistan. 3) Byredos flotta reseetiu i naturläder. Schweindyrt, men fint. 4) Jag har redan ett perfekt smyckesskrin i garderoben som sväljer massor, men den här lilla saken i präglat skinn från Svenskt Tenn skulle gärna få stå framme på en byrå i sovrummet och husera vardagsglittret. 5) Asplunds fina kudde av Thomas Sandell känns vårfräsch. Mmme like. 6) Liksom min absoluta favoritlotion från Philosophy. Den luktar så gott att jag nästan är beredd att trotsa parabenerna. 7) Det är dags att investera i nytt vardagsporslin. Det lutar åt Swedish Grace i vitt! 8) Varje morgon är det slagsmål om vem av oss som ska få använda den lilla skeden som jag fått som pressprov på Genses serie Dorotea av Monica förster. Needless to say önskar jag mig hela bestickserien. 9) Sist men inte minst. Studs i dojan var det ju. Jag önskar min ett par fräscha sneakers till alla kommande barnvagnspromenader. Nike Lunarglide ligger bra till!

Kategorier:

Kommentarer

 • lisasvilja skriver:

  Vilken fin drömskelista! Inspirerande då jag själv snart fyller år 😉
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram

 • Vilket underbart collage med många fina saker!

 • Hoppas att du får allt 🙂 Det är du verkligen värd!
  Det urtjusiga smyckesskrinet tittade jag på "live" igår i den finaste butiken av dem alla.
  Blev även ett litet inköp 🙂
  Kram Anette

 • Vilka fina saker, kan lätt skriva upp dem på min drömskelista också;) vill även TACKA för senast, jätte trevligt att få en pratstund med dig och tack för fina råd och tankar!
  Ha en fortsatt fin helg,
  Kram Jenny

 • Julia skriver:

  Besticken liknar mycket sådana jag vill ha. Nån gång skall de köpas ! 🙂

 • Johanna skriver:

  Vilken fin drömlista. Snyggt med vita sneakers tyvärr inget för en annan som älskar att springa i skogen. Ha en fin lördagskväll!

 • Skulle kunna vara min önskelista också!
  Kan verkligen rekommendera Swedish Grace!! Vi har haft det i 8 år och porslinet ser knappt använt ut!! Så nöjd! Snyggt vitt med lite detalj på!! <3 I love it!

 • JUNITJEJ skriver:

  Snygg dojja!

 • Nina skriver:

  Love it!!

 • Erika skriver:

  OMG! Rörstrand har ju snyggast porslin! Swedish Grace är en av mina favoriter 🙂

 • Aniika skriver:

  Grace=ljuvlig! Grattis i förskott, om jag missar!

 • Anonym skriver:

  Sjalen är underbar. Fick en printad sjal från Acne i födelsedagspresent i höstas och den har helt klart varit min favorit sedan dess!

 • fina bilder du har på din blogg!

 • Emma - By Emma skriver:

  Superfina saker. Skorna beställde jag i fredags. är dock lite osäker på jag ska ha vita skor. Men de är så himla fina ju.
  O så snäll som du varit så borde du ju få allt på din lista…
  kram!

 • Åh vad fina saker!

 • camilla skriver:

  Så fina önskningar! Du som har koll, jag ska beställa vita Thonet stolar till köket och velar om jag ska välja rottingsits eller ej. Vet du möjligen vilken som är bekvämast/finast i verkligheten?
  Kram Camilla

 • Fanny skriver:

  Acnes sjal är ju helt fantastisk! Och jag älskar Sofi Fahrmans idé med att rama in, såå fint!
  https://fannyhenricson.wordpress.com

 • Alex skriver:

  Å så mycke fint!
  Många av sakerna åker upp på min wishlist med:)
  Tack för fina tips!
  Å du- du kan ju alltid ösnka dig saker när bebisen kommit oxå;)
  För de är vi ju värd!!!Vi mammor:)
  Kram /A

 • Erika Cao skriver:

  Oj så mycket fint!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.