Annons

Trendenser på TV

Idag började reklamfilmen som jag spelade in häromveckan att rulla i TV4 och tidigt imorse pep telefonen av sms från kompisar som sett mig i rutan. Jag kommer dyka upp i reklampauserna på TV under två veckor framåt. Nu på onsdag kan du chatta med mig live via Ellos hemsida och ställa dina personliga frågor om inredning. Jag är uppkopplad på deras sajt mellan kl 19-21. Vi ses där!
Foto: skärmdump från TV4.se // YouTube

Kategorier:

Kommentarer

 • Heja heja! Vad kul, grattis. Nu får man slå på tv.n.
  Kul med ditt samarbete med Ellos, låter mycket spännande.

 • Anonym skriver:

  Kul med live chatt! Den måste jag kolla in.

 • A. skriver:

  Oj, det var jag. Mitt namn föll bort?

 • Lina skriver:

  Snyggt!

 • Jag stack in på ellos direkt och kikade på filmen, du var jättebra! Vad kul att få göra reklamfilm 🙂
  kram /iris

 • Ida skriver:

  Åh va kul! 🙂

 • Erica skriver:

  Ska kolla in reklamen då 🙂

 • Vad kul!! Ska kolla in livechatten och reklamfilmerna. Spännande samarbete! Lycka till!

 • Om Ett Hus skriver:

  Jag såg dig i går på reklamen! 🙂 Kul!

 • smäm skriver:

  GRYYYMT! 🙂 Såg precis på youtube. Snygging!

 • Fina Frida! från den ena succén till den andra 🙂 vart ska det sluta månna?
  Du är bäst!
  Kram Anette

 • Patrik skriver:

  Tyckte väl att det var du! kul! =)

 • Elvira skriver:

  hej!
  Jag har ett vardagsrum med vita väggar och svarta möbler/matta. skulle vilja piffa till. kan du ge lite inspiration??
  MVH
  Elvira

 • Emil skriver:

  Ganska häftigt ändå att bli sedd av så många. Skulle jag med gärna prova nån gång 🙂

 • Anonym skriver:

  Vad kul 😀

 • Kaffehörnan skriver:

  Gud vad roligt

 • Pethra etc. skriver:

  Min sambo ringde just och sa att han sett dig på tevereklam och tyckte det var häftigt. Själv har jag ju inte sett på teve på väldigt länge nu i och med allt kring mitt hastiga insjuknande och sjukhusvistelse. Om några dagar får jag nog åka hem på riktigt och då hoppas jag att din reklamsnutt rullar på teven så jag också får se den. Kram Frida, du är så bra!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.