Annons

Stockholm Furniture Fair 2013 – Jan Rundgrens trendutställning

Jag avrundar årets rapportering från möbelmässan med några bilder från Jan Rundgrens trendutställning i B- och C-hallen. Under parollen ”There will be style” bjöd Jan på ett gäng olika trendteman varav jag fastnade för det frodigaste av dem: Grow Your Own!
GIY (Grow It Yourself) och prunkande grönska har aldrig känts mer rätt än nu. Och det rasslar ut nya produkter på temat. Odlingslampan från Hasselfors Garden (bild nedan) är ett exempel.
Visste du att Emerald Green valts till årets kulör 2013 av Pantone? Grönt i olika nyanser syntes också flitigt på allt från möbler till väggfärg, accessoarer och textilier. Vill du se mer bilder och reflektioner från Stockholm Furniture Fair får du ladda hem mitt nästa iPad-magasin som kommer ut 28 februari!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Missade tyvärr mässan. Hade varit intressant att gå på. Aja, får kolla på bilderna istället!

 • Anonym skriver:

  Jag älskar budskapet! Så bra!

 • Charlotte W. skriver:

  Ingen mässa för egen del så tusen tack för härlig mässrapportering!

 • evelina skriver:

  älskar ju verkligen design och sånt så det här kan ju kanske vara en blogg för mig, jättefin iallafall! blogga på bra du så kommer du på topp 5 listorna över hela sverige säkerligen, kram!

 • Anonym skriver:

  Älskar detta temat. Då jag är florist/trädgårdsmästare till yrket. Det är massa roliga grejer på gång inför vårsäsongen 2013 🙂 och för att inte tala om till 2014 😉

 • Jennica skriver:

  Underbara bilder som ger en känsla och längtan (ännu mer längtan) efter våren! Jodå, jag vet att Emerald är årets färg hos Pantone och det är jag glad över. Grönt är en stor favorit! 🙂
  Kram!

 • Härliga bilder på temat grönt!
  Grönt i alla former blir säkert stort i år både som kulör och att "odla själv"!

 • sofia PR skriver:

  Ingen möbelmässa för mig i år så tack för en fin rapport! Snart får du semester, ja inte riktigt semester men kanske fri från allt flängande;)
  Hälsningar Sofia

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.