Annons

Lördagstack!

Innan jag stänger dörren till möbelmässan vill jag rikta ett stort och innerligt tack till ett par personer som räddade hela min resa i år. Först ut. Tack till Hanna Wendelbo och designgänget på Boråstapeter som erbjöd min höggravida uppenbarelse deras kollegas hotellrum, när mitt övernattningssällskap plötsligt fick vinterkräksjukan mitt i mässan (paniiik!). Tack också till killarna på Bredaryds Möbler som gav mig skjuts ut till StoFair när det var totalt taxikaos på onsdagsmorgonen. Tack till Melissa Hegge som hjälpte mig med kamerainställningarna när min Canon EOS 5D Mark 3 plötsligt strejkade. Och sist men inte minst, ett stort tack till alla (ingen nämnd ingen glömd) som har hjälpt mig att bära tunga väskor, påmint mig att äta med jämna mellanrum och som har kommit fram och sagt snälla saker medan jag vaggat runt i gångarna på mässan. Det är sådana som ni som gör att man orkar köra på från tidig morgon tilll sen kväll, flera dagar i rad, trots att man känner sig som en flodhäst i vecka 32. Tack!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh vad härligt med hjälpsamma människor!

 • Anonym skriver:

  Tulpaner är såå underbara!

 • Så fint med tulpaner, har också det här hemma nu, är ju så vårigt!

 • Bra kämpat, Frida! Önskar dig en välbehövd och riktigt trevlig helg! /Hanna

 • Tack för sedvanlig kvalitativ mässrapportering, Frida! All lycka nu i slutet av graviditeten. Kram

 • sara skriver:

  så fina bilder 🙂

 • Hanna skriver:

  Förstår att du är tacksam för all hjälp! Underbart att det finns hjälpsamma människor.
  Va härligt med tulpaner, får ta och införskaffa det nån dag! Hoppas att helgen blir fortsatt bra!

 • Och mitt stora tack till DIG fina Frida för att du är du och för att du delar med dig och inspirerar.
  En av mässans bästa grejer för MIG var vår blogglunch. Inte för maten, utan för pratstunden!
  Kramar Anette

 • Lotta Agaton skriver:

  Jag såg dig i mässgångarna ett par gånger men du var upptagen så jag hälsade inte. Du såg iallafall strålande ut och inte alls som den flodhäst man kan likna i vecka 32!!
  Grattis också till ditt välförtjänta pris, jag vet hur mycket hårt jobb som ligger bakom det som ofta ser ut som ett bananskal i den här branschen.
  Kram,
  Lotta

 • Anonym skriver:

  otroligt vacker bild!

 • Cecilia skriver:

  Jag har en fråga, funderar på att köpa haysDLM bord men kan inte bestämma mig för vilken storlek. Har sett att du har bordet och undrar om du rekomenderar det lilla eller stora? ska ha det bredvid en fåtölj men det lilla verkar så lågt.. vill även tacka dig för en fantastisk blogg! Har följt dig sedan dag ett och har fortfarande inte hittat en enda blogg till som är lika inspirerande:)

 • Sandra skriver:

  Har det utsetts någon vinnare i tävlingen om Orrefors-ljusstakarna?

 • JUNITJEJ skriver:

  Så fint med tulpaner!

 • Hannah skriver:

  Victorias Secret till Sverige?
  Läs mer på min blogg! Fin blogg 🙂

 • Anonym skriver:

  Så härlig bukett 😉

 • Lisasvilja skriver:

  Skönt med lite hjälp. Du har gjort ett bra jobb! Ta hand om dig!

 • Tess skriver:

  Trevlig blogg!
  Välkommen och kika in hos mig! 🙂

 • Hanna Wendelbo skriver:

  Hej Frida!
  Jag tror det var ödet som hade bestämt att du skulle ha hotellrummet… Har gjort ett antal mässor som gravid så jag känner med dig. Tycker dock att du ser helt fantastisk ut, ta hand om dig! Kram

 • Emma skriver:

  Superbra kämpat, nu är du och magen verkligen värda lite vila! Och lite nät-älskande från oss som helt gratis bara får ta del av din härliga proffsiga blogg, så kram till dig!

 • Lisa skriver:

  Asfin bukett!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.