Annons

Viltra Designstudio

I december fick jag och Bodil i uppdrag att fota nya bilder till Viltra Designstudio, som b la gör kökshanddukar med svenska motiv som ska ställas ut på Formexmässan i veckan. Jag valde ut två bilder från slutresultatet och inser att den svarta dalahästen (som syns på båda) verkar vara min favorit.
Viltra Designstudio är ett svenskt designföretag grundat 2010 av Hanna Dalrot och Erik Westerdahl. Hanna pluggar på Beckmans och Erik har precis gått ut Konstfack. Produkterna säljs bland annat på Nordic Design Collective och Designtorget. Ska du på Formex i veckan kan du kolla in Viltra i monter B09:03!
Foto: Bodil Bergqvist, styling Frida Ramstedt

Kategorier:

Kommentarer

 • cirkussolfors skriver:

  Fina! Hade jag gärna tagit med mig och gett bort när man ska gå på middag med franska vänner.
  KRAM från alperna

 • Anki skriver:

  Fina och grafiska, de ska jag spana in på Formex. Åker dit och bygger monter i dagarna tre. Torsdag blir min gå runt och spana dag. Kanske ses vi 🙂

 • Anonym skriver:

  Superfina! Kände inte till Viltra sen innan men ska kolla in dem nu.

 • Anonym skriver:

  Underbart! Passar perfekt in i mitt svart-vita kök!

 • DesignbyTornblad skriver:

  Riktigt snyggt!
  Jag hinner inte till Formex så jag ser fram emot dina rapporter 🙂
  Kram Malin

 • Anonym skriver:

  nice 🙂

 • Hanna berättade om bilderna för ett tag sedan, va roligt att äntligen få se dem. Och va fina de blev!
  Här kommer man direkt till deras produkter: https://www.nordicdesigncollective.se/formgivare/Viltra+Designstudio/

 • hej, jag heter claes-göran olofsson och jag söker jobb, undrar om du har något att erbjuda mig, din sida verkar det gå bra för.. jag skickar en länk till min hemsida, där finns mitt cv bland annat plus att du får en bild av mig som person https://classeslillablogg.wordpress.com/ jag kan göra en reklamfilm åt dig till din blogg om du vill..
  jag ser fram emot att höra av dig mvh Claes-Göran Olofsson

 • Kaffehörnan skriver:

  Vad fint du fotar

 • Annie skriver:

  Helt otroligt vad en liten detalj kan göra så mycket på en disktrasa! Jättefint 🙂

 • Åh det ser exakt så där smashing ut som det ALLTID gör när ni har varit i farten.
  Finaste!
  Kram Mrs G/inredningshjälpen

 • Maria B skriver:

  Riktigt snyggt! Gillar trasorna mest!

 • Bitter brud skriver:

  Jättesnyggt! Kolla gärna in min blogg 🙂

 • Lina skriver:

  Fin handduk!!! Har du något tips på vart man kan köpa prydnads fjädrar i Göteborg eller online? Har för mig att jag har sett en på din blogg för ett par månader sen 🙂 Tack för en toppen blogg! Kram Lina

 • mathilda skriver:

  åå jag måste ha sakerna med dalahästen på 😀
  så läckert

 • Frida skriver:

  Kaffehörnan: Det är Bodil som har plåtat, jag har bara fixat och grejat med rekvisitan på de här bilderna 🙂
  Lina: Jag har köpt mina på Panduro Finns både svarta och bruna där vill jag minnas (och vita, men dem köpte jag i påskas).

 • Anonym skriver:

  Åh vad fint 🙂

 • Anonym skriver:

  Snyggt, enkelt och stilrent – Sådana bilder gillar jag!

 • Fina pressbilder! Hoppas du har det bra i Sthlm, jag hoppar Formex iår, för mig känns det som det är lagom med vartannat år så kommer besöka Möbelmässan istället tänker jag.
  Ha det så kul på Formex!
  Kram
  Jenny

 • Ambienti skriver:

  Jätte fina bilder! Och det känns helt rätt och fräscht med dalahästar i grafiskt svart på vitt.

 • Du lägger upp så fina bilder!!

 • Anonym skriver:

  Åh så fint! Passar i alla svenska kök!

 • Nichole skriver:

  Fin blogg, och fina bilder! (:

 • NailShop skriver:

  Fina Dalahästar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.