Annons

Instaweekend

Om man skulle ge sig på en summering av de gångna veckorna kanske? En Instaweekend i julhelgsformat. Under ledigheten har det ju varit så mycket enklare att ta kort och uppdatera den vägen än via bloggen, därav har jag mängder av bilder i min mobil. Här är ett litet axplock som symboliserar vad jag pysslat med under de röda dagarna. Har du Instagram kan du följa mig om du söker på användarnamnet ”Trendenser”.
1) Årets bästa julklapp var Apples nominering av Trendensers iPad-magasin till App of the year i Newsstand 2012. Tack! 2) Mammas kakor, godis och glögg har förgyllt julfirandet i norr… 3-4) …liksom snön! Bättre julväder kunde vi inte ha fått. Många promenader under snötyngda granar i Gammliaskogen har det blivit 5) Väl hemma i Göteborg igen gjorde vi en rejäl förrådsrensning nere i källaren. Jag kastade och rensade och bytte bland annat 20 kilo gamla skolböcker mot en kraftig rabatt hos antikvariatet i vårt kvarter. Vad jag köpte? Första utgåvan av Tom Fords fina fotobok! 6-7) De senaste dagarna har jag mest skrotat runt i morgonrock och filat på mina nyårslöften för 2013 och gjort bokslut på 2012. Terapi i både bokstavs och sifferform. 8-9) Det nya året skålades in i Västra Villastan i Kungsbacka, dit vi också hoppas kunna flytta under nästa år. Stort tack till Jonas och Annica för ett roligt kalas!

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Undrar när vinnarna av adventskalendern kommer att presenteras?

 • Anonym skriver:

  Oj vilka fina bilder och vilken vacker design! Har frågestund på min blogg, har bara fått två kommentarer 🙁 Skulle betyda jätte mycket om du frågade nått…

 • Patrik skriver:

  Ååhh, hur har jag kunnat missa dig där! Ska självklart följa även där! =)

 • NinaTess skriver:

  Fina bilder.
  God fortsättning.

 • Anki skriver:

  Fina vinterbilder. Saknar snön och hoppas den hittar tillbaka innan våren tar plats. Grattis också till nomineringen. Jag känner ett akut behov av en iPad för att kunna läsa magasinet! Anki

 • Frida skriver:

  Helena: De annonseras när sponsorerna har utsett vinnarna, vilket sker löpande och läggs då ut i respektive inlägg. När alla har svarat (de flesta är jullediga nu, så det kan dröja till efter Trettonhelgen) kommer jag att posta en sammanställning i ett separat inlägg så att ingen ska kunna missa detta. Jag vill inte utse vinnarna själv som många andra bloggare gör eftersom det då finns risk att jag anklagas för jäv. Bästa hälsningar / Frida

 • Anonym skriver:

  Underbara glimtar. God fortsättning på dig!

 • Åsa Kjellberg skriver:

  Välkommen till lagom lilla, mysiga Kungsbacka kände jag som Kungsbackabo måste skriva till dig!
  Gott nytt Åsa

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.