Annons

Formex våren 2013 – Sunny Day + Fresh!

Imorse gick startskottet för vårens Formexmässa i Stockholm och jag är givetvis på plats med kameran (om än något långsammare i år, som en konsekvens av att jag just nu har en liten inneboende med Zlatan-ambitioner). Årets temanamn är Fresh! Och det första som mötte oss besökare imorse var den här microutställningen i entréhallen, signerad Tina Hellberg. Som ett snabbt smakprov av vad som komma skall när man promenerar vidare in i hallarna. I år är det mycket färg, blommor och fågelkvitter.
Det senare i dubbel bemärkelse. Runtom entréutställningens bänkar hänger faktiskt hörlurar som spelar fågelkvitter på repeat, och som man kan dra ner över öronen när man vill ta en kort paus från mässans sorl. Men för min del hinns det inte pausas, jag är inne i pressrummet och vänder just nu men ska strax ut och ta några bilder till, sen kommer en uppdatering från pressfrukosten, den stora trendutställningen av Moderådet och montrarna vad det lider. Håll utkik!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Åh så härligt! Verkligen FRESH! Det andas vår!

 • Sarah skriver:

  Du är så grym! Ska bli superspännande att få se mer från mässan här på din blogg. Det finns ingen som lyckas fånga den i ord och bild som du. Känns nästan som man är där! 🙂

 • Åh vad jag saknar att vara på plats, men tur att så många andra bloggfavoriter är där oc kan leverera finfina rapporter!
  Mycket rosa har jag skymtat 🙂 det gillar ju jag 🙂
  Kram Mrs G/Inredningshjälpen

 • Hillevi skriver:

  Mysigt!! Ser nästan ut som Urbanear lurar dessutom 🙂

 • Så härligt uppiggande det ser ut! Som en riktig vitaminkick. Blir inget Formex för mig denna gång men följer dina rapporter med stort engagemang!
  Med vänlig hälsning,
  Karin

 • Veronica skriver:

  Hej! Tänkte bara tipsa om bra förvaring till dina stövlar. På bootdelicious.se hittar du min smarta stövelhängare, ta gärna en titt 🙂
  /Veronica

 • Åh, jag blir himla sugen på att försöka ta mig dit imorgon…! / Ebba

 • andreas skriver:

  så hur länge har du jobbat med intredning?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.