Annons

Nummer 7 av Trendensers iPad-magasin ute nu!

Sent igår släpptes ett nytt nummer av mitt iPad-magasin i AppStore. Om du har en iPad kan du ladda hem tidningen här. Ni som prenumererar får automatiskt en påminnelse i tidningskiosken (om du inte har stängt av push-notiserna). Här är en tjuvkik på det senaste numrets innehåll! Bland annat ett hemma-hos-reportage hos VIPP’s designchef som bor i en totalrenoverad lägenhet i Köpenhamn. Flott!
Eftersom jag får många frågor från läsare som vill omskola sig och är nyfikna på livet som frilans, så bjuder jag även på en stor intervju med Louise Svensson som berättar öppenhjärtligt om hur det är att arbeta som inredningsstylist. Hur funkar det, vad tjänar man, hur skaffar man sig jobb och vilka för- och nackdelar det finns med yrket? Det är bara några av de frågor som vi får svar på. Som komplement har jag skrivit ihop en guide över utbildningar för dig som vill plugga till inredare eller inredningsstylist med listor på både bra skolor och kortare helg- eller distanskurser runtom i Sverige, Norge och Danmark.
Dessutom bjuder jag på en stor Washi-tejp-special och en guide över de bästa nätauktionerna med tips på olika fynd man kan göra där. Och som vanligt innehåller tidningen massor med inspiration och DIY-tips, månadens ”real or replica” där jag lär dig se skillnaden på original och kopior av kända designklassiker liksom månadens budget- och stylingtips. Allt för bara 7 kr per nummer (vilket är det löpande prenumerationspriset om du tecknar dig för tre månader i taget). Hoppas du gillar’t!
Foto: skärmdumpar från Trendensers iPad-magasin

Kategorier:

Kommentarer

 • Jojo skriver:

  Hur länge ligger de gamla numren kvar? 🙂

 • M skriver:

  Är egentligen inte sugen på en padda, men bara för att kunna få läsa detta magasin funderar jag på att skaffa en. Hum. Funderar själv på att skola om mig till inredare så är grymt sugen på att läsa avsnittet om just den biten…

 • Frida skriver:

  Jojo: De gamla tidningarna ligger kvar i arkivet så länge appen ges ut så du kan backa och köpa/läsa alla magasin – från nummer ett till det senaste – när helst du vill! Bra om man vill läsa ikapp något nummer man missat eller är nyfiken på någon specialartikel som publicerades innan man blev prenumerant!
  M: Slå till! Du kommer inte ångra dig. Jag var också skeptisk till "paddan" innan jag hade testat den men nu kan jag inte tänka mig att vara utan.

 • Lina skriver:

  Låter riktigt intressant!

 • axelina skriver:

  Synd att det inte finns för android…

 • DesignbyTornblad skriver:

  Har länge tänkt testa, men det har inte blivit av, men nu ska jag faktiskt slå till! Kul att testa 🙂
  Har en kompis dotter som vill jobba med detta så henne ska jag tipsa!
  Hälsningar Malin

 • Jennica skriver:

  Håller med M här ovan. Jag har ingen ’padda’, men skulle kunna skaffa en enbart för att läsa artikeln om Louise Svensson och guiden över utbildningar. Får väl fundera över det….alternativt muta en kompis som har en att få låna den…. 🙂
  Kram!

 • Linda skriver:

  Nu har jag försökt ladda hem det nya numret men men får bara fel meddelandet att det inte går göra köp inuti programmet. Vad gör jag för fel?

 • Frida skriver:

  Linda: Logga in på ditt iTunes-konto och kolla att ditt kort är registrerat och att det inte har gått ut (fick själv uppdatera uppgifterna i veckan när jag fick ett nytt Visa-kort). Testa sedan att kasta Appen du laddat ner och ladda ner den på nytt.
  När du gjort detta och öppnar den nya Trendenser-appen /befinner dig inne i Trendenser i tidningskiosken/newsstand håller du ner pekfingret längst upp på skärmen så ramlar en meny ner och där hittar du affären/store med alla nummer (samt dem du redan köpt, de ligger i arkivet/library). Där ska du sedan kunna teckna prenumeration alt köpa lösnummer bara du har ditt lösenord till iTunes.
  Har själv haft problem med andra magasinsappar som hängt sig och då har det hjälpt att kasta Appen och installera om.
  Enklaste sättet att kasta en app är att hålla ner fingret på skrivbordet, då börjar apparna skaka och får ett litet kryss i ena hörnet. Klicka på det så slänger du Appen i fråga. Ibland kan man behöva kolla att den försvunnit från iTunes-kontot på datorn också.

 • johanna skriver:

  Helloo niiice blogg du har bruden kika in i mi´n blogg 😀 kommentera gjärna då skulle jag åtminstonde bli happy ha en bra dag kram

 • Jenny skriver:

  Är sugen på att läsa om de utbildningar inom inredning som du har listat i iPad magasinet, när kommer magasinet för android????

 • Frida skriver:

  Jenny: Än så länge funkar den bara för iPads (Bonnier menar att det finns för få Android-användare för att det ska löna sig att göra tidningen i två olika format).

 • Cornelia skriver:

  Åh, det är något alldeles speciellt med danskdesign!

 • VARJE gång som du släpper ett nytt nummer så blir jag så sur på mig själv för att jag inte tar itu med mitt relationsproblem som jag har med min Padda 🙂
  Hur dumt som helt ju 🙂
  Nya numret inget undantag 🙂 speciellt kurser&utbildningar är jag nyfiken på just nu!
  Stor kram Mrs G/Inredningshjälpen

 • Ida skriver:

  Nu ska jag genast ladda ned tidningen för det låter som jättespännande artiklar.

 • viktoria skriver:

  Hej! Jag har bara en fråga till dig innan jag mailar itunes. Jag har 3 månadersprenuneration som jag köpt på Trendenser, det har dragits pengar från mitt konto denna månad men tidningen kommer inte upp i kiosken som den brukar. Kollade och jag hade råkat stänga av automatiskt innehållshämtning, nu har jag satt på den igen men tidningen kommer fortfarande inte upp! Har testat stänga av och sätta på, uppdatera och allt möjligt. Vet du vad felet kan vara?

 • Emma - By Emma skriver:

  Lika grymt nummer som vanligt! Nu är jag väldigt sugen på pasteller och främst aprikost. Kram!

 • Anonym skriver:

  Åh vad kul, får kika in sen då:)
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 • Evelina skriver:

  Jag har som många andra en möjligtvis två frågor. Som jag hoppas på att du kan och orkar svara på. Jag har ju tagit en tre månaders prenumeration. Men som jag förstod det så kommer det fortsätta komma nummer om man inte säger upp sin prenumeration. Jag är ju nu på andra numret och undrar hur jag ska gå tillväga för att säga upp prenumerationen? Måste jag göra det efter månad 3? Jag älskar <3 din tidning helt klart!, men har för lite tid just nu. Med hjärtliga hälsningar från norr.

 • Frida skriver:

  Viktoria: Jag har mailat dig! Kolla din inkorg så hittar du några tips från mig.

 • Frida skriver:

  Evelina: Jag har skickat ett mail till dig med instruktioner. Håll utkik i inkorgen!

 • Frida – jag har liknande problem som viktoria ovan. Jag kan inte för mitt liv laddda ner det nya numret. Jag har löpande prenumeration, men 7:an dyker inte upp i biblioteket som vanligt.

 • Frida skriver:

  Weronica: Skumt! Det är egentligen en fråga för Apples support (jag är för oteknisk för att ge råd om deras distribution) men testa att ta bort och installera om Appen. Det har hjälpt mig få upp magasinen de gånger jag har haft liknande problem med ex. Martha Stewarts nya nummer.

 • Jag hade samma problem som Weronica och Viktoria. En avinstallation och sedan klick på knappen "Missing issues?" inne i biblioteket löste problemet! Tack för tipset Frida, jag höll på att bli alldeles galen för att det inte fungerade… 😉

 • Proforma - Irene skriver:

  Har äntligen lyckats komma åt att titta på ditt fina magasin Frida och har insett att det är dags att börja spara till en iPad bara just därför! Så mycket inspiration!

 • Nu så efter lite pill så kunde jag ladda ner. Tack för tips! Och Frida – bästa numret hittills tycker jag. Ser fram emot fortsättningen!

 • Moa skriver:

  Gud va fin blogg:) Kolla gärna in min mode och skönhetsblogg, det hade betytt jätte mkt om du kunde läsa och kommentera om vad du tycker om den!

 • Anonym skriver:

  Hejsan!
  Idag startade jag en helt ny blogg och som alla andras mål är är ju att bloggen ska växa. Så kolla gärna in min blogg och lämna en kommentar så skulle jag bli sååå himla lycklig kram!!
  ps: skit bra blogg!!<3

 • Anna skriver:

  Hej,
  Jag har prenumererat på Trendenser ett bra tag och skulle vilja göra ett uppehåll i prenumerationen. Men hur gör jag? Har försökt att hitta informarmation på din blogg, i appen och i alla nummer – men jag hittar ingenstans hur man ska avsluta sin prenumeration. Trodde att jag lyckats senast men så plötsligt kom ett mail från AppStore att pengar dragits igen. Det är tråkigt att det ska vara så svårt att hitta denna information.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.