Annons

Gott nytt år!

Vi vänder snart kalenderblad till 2013 och bloggosfären fylls med årskrönikor av olika slag. Själv blir jag nästan yr av att tänka på allt jag hunnit med. För mig kommer 2012 att bli ihågkommet som året då jag sprang i 190 km/h och lanserade ett eget iPad-magasin med Bonnier, bytte kostym och ny logotyp på Trendenser, gjorde min första bok (med Marbodal), fick en stående sida om design i Göteborgs-Postens helgbilaga, började jobba med TV4, arrangerade Bloggforum i Göteborg och Formforum i Kosta Boda tillsammans med Milk, spelade in min första reklamfilm (för Volvo), gjorde min första föreläsning på engelska (i Amsterdam) och lanserade den digitala kursen ”Bloggskolan” med Underbaraclara och Annakarin. Men 2012 var också året då jag lärde mig mycket nytt – den hårda vägen. Jag var nämligen en signatur ifrån att köpa in mig och bli delägare i ett bolag som ännu inte levererat enligt plan. Jag har också lagt alldeles för mycket tid och kraft på att samarbeta med fel sorts människor och jag skäms för att jag råkade göra en person besviken, av misstag. Det är inte lika roligt att prata om som alla framgångar, men det är en minst lika viktig del i min utveckling och kanske det som har lärt mig allra mest under året som gått. På det privata planet höll jag nyårslöftet att springa milen under 45 minuter, vilket jag är mäkta stolt och glad över och så, till slut – den viktigaste händelsen av allt. Jag blev gravid. Det är också något som jag tänker låta få prägla nästa år. Jag ser verkligen fram emot att sakta ner på farten en smula, fokusera på att bilda familj och att låta en ny liten människa bli huvudperson i vårt liv. Jag hoppas att du vill hänga med mig och bloggen även på den resan. Gott slut och nytt! Vi ses 2013.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Tack för i år Frida! Samma höga kvalitet detta år som alla andra år.
  Gott slut och gott nytt!

 • Pillan skriver:

  All lycka med det som 2013 bär med sig!
  Och som du säger, det är viktigt att se tillbaka även på det tråkiga. Livets hårda skola. Det är såna saker som (oftast) gör oss till bättre människor.
  GOTT NYTT ÅR!

 • Anonym skriver:

  Några roliga planer idag på nyår? Kika in på min nya blogg och berätta
  https://midans.blogg.se/

 • Martina skriver:

  Önskar dig all lycka till 2013. Det kommer bli ett underbart år.
  Gott Nytt År

 • Lina skriver:

  Gott nytt år till dig med. Ser fram emot att få hänga med in i ett nytt kapitel!

 • Jenny skriver:

  Gott nytt år! Det blir spännande och se hur din nya roll som mamma kommer att påverka bloggen.

 • sofia PR skriver:

  Gott nytt år och framför allt, lycka till!
  Hälsningar Sofia PR

 • NinaTess skriver:

  Ser fram emot ett nytt år med dig och din blogg =)
  Gott Nytt År.
  Kram // Tess.

 • Hillevi skriver:

  Bloggar borde också ha "gilla" knappar 🙂

 • Camillasnyahem skriver:

  Vad ärligt och fint skrivet. Det ska bli lika roligt som alltid, eller kanske lite roligare ändå, att följa med ditt 2013. Gott nytt år till dig Frida!

 • Susanne Sandström skriver:

  Gott Nytt År! Och god fortsättning med livet som mamma!

 • Emmaskakel skriver:

  Åhhh gott slut och ett gott nytt härliga Frida! Jag ser med spänning framemot 2013 både härinne på bloggen och ute i de verkliga livet 🙂 många kramar!

 • nina skriver:

  Hej, fint skrivet. Gott Nytt År!!

 • Johanna skriver:

  Ett fantastiskt år Frida som du bitvis delat med dig av till oss, tack! Önskar dig och "magisen" allt gott, gott nytt år!

 • Kära Frida!
  Ett helt fantastiskt år må jag säga, och ditt resonemang är så klokt och bra rakt igenom.
  Gott Nytt År och på återseende 2013
  Kram Mrs G/Inredningshjälpen

 • Amanda skriver:

  Bra skrivet, Frida! Önskar dig ett gott nytt år.

 • Malin Vbg skriver:

  Gott nytt år och ser fram emot allt spännande du kommer dela med dig nästa år!:) och ser fram emot ipadmagasinet nu när jag _äntligen_ kan läsa det!

 • Malin Hansson skriver:

  Gott nytt år Frida! Din blogg underbar, hoppas att du får ett underbart år 2013 med barnet. Sluta aldrig blogga, dina inredningstips är fantastiska!

 • jessie skriver:

  Roligt att du har varit med om rätt så mycket ändå! 🙂
  Gott nytt år på dig med! 🙂
  Kram <3 /Jessie

 • bella davis skriver:

  hej där! vad gör du för kul? kram

 • Emma skriver:

  Makeup bok för tonåringar som ger massor med skönhetstips, kolla här https://www.tradera.com/make-up-bok-skonhetstips-auktion_340738_172061253

 • Anonym skriver:

  Gott Nytt År! Kommer definitivt att fortsätta kika in här!

 • kristin skriver:

  Gott Nytt År!

 • Louise skriver:

  Jäkla skön summering Frida. Vi lär så länge vi lever – genom gott och ont. Stor kram

 • Ninette skriver:

  Tack för i fjol, gott nytt år!

 • Patrik skriver:

  Tack för 2012! =)

 • Anonym skriver:

  Gott nytt år!
  Ska bli härligt att kika in här framöver och se hur saker utvecklas och förändras med lugnare tempo och med en liten med i spelet.

 • Adam Francis skriver:

  Fin blogg! Ha ett underbart nytt år!

 • Sophia skriver:

  Fantastiskt kloka ord som känns mer sannt och intressant än många andra tillbaka blickar på året. Beundrar dig verkligen för din uppriktighet vilket gör att du känns äkta. Gott nytt år!

 • Aniika skriver:

  Vilket år Frida! Klart jag hänger med, skulle inte missa din blogg för allt i världen. Gott nytt!

 • Pernilla skriver:

  Tack för din fantastiska blogg. Jag är en rätt ny läsare av din blogg och du har verkligen förgyllt min vardag. Gott nytt år önskar jag Dig!

 • Isa Westelius skriver:

  Fin blogg, hoppas du får ett underbart nytt år!

 • Tove - Formfront skriver:

  Kul att läsa dina tillbakablickar. Det känns alltid bra att stanna upp lite vid varje årsskifte och reflektera över året som varit, vad som gått bra och mindre bra och vad man ska satsa på till nästa år.
  Har själv lagt upp en krönika på vår blogg om inredningsåret som varit. Minns du allt som hänt?

 • Malin skriver:

  Önskar dig ett gott nytt år Frida! Hoppas du får en bra start på det nya året

 • Elin skriver:

  Gott nytt år!❤

 • Cornelia skriver:

  Älskar inspirerande människor! Tack 🙂 Titta in mitt första inlägg, liknande kommer. Puss!

 • emma skriver:

  Önskar dig all lycka till 2013.

 • Emma M skriver:

  Fina Frida! Du är en stor inspiration och jag kommer att följa dig med stor spänning under året precis som vanligt…
  Gott Nytt År!

 • lisasvilja skriver:

  Ja det låter verklligen som att 2012 var ett händelserikt år för dig! Hoppas att 2013 också blir fantastiskt!
  Kram

 • Oj vilket härligt 2012 du verkar haft!
  p.s nu har jag börjat blogga igen efter pausen!

 • Rebecca & Nova skriver:

  Gott Nytt År! Önskar Rebecca & Nova!:)
  Var gärna med i våran överraskningstävling,
  https://photonow.blogg.se/2012/december/tavling-2.html

 • Här ramlade jag in!! Trevligt första inlägg för mig! Ni verkar få ett härligt 2013! Lycka till med allt! Kram

 • Jennica skriver:

  Vilket år du har haft! Stort GRATTIS! Du är en av mina förebilder och jag tycker du är grym. Verkligen grym! Det du gör är så himla snyggt, du gör det så himla bra. Att du sedan verkar otroligt trevlig gör ju inte saken sämre. 🙂
  Du har haft stor framgång under året och det är du välförtjänt av. Jag önskar lycka till med nya bebisen som kommer ge din nya utmaningar. 🙂
  Och nu ska jag snart ta tag i Bloggskolan, beställde den nyss!
  Kram Jennica

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.