Annons

Nyhet! Svenskt Tenn + Byredo = Sant

Hur doftade det hemma hos Svenskt Tenns grundare Estrid Ericsson? Byredo har tolkat hennes personlighet och favoritplatser i tre olika doftljus som lanseras i butiken på Strandvägen, samt i webbshopen, den 15 november. Attans. Jag som är i stan idag. Jag håller tummarna att de har något prov på plats så att jag kan springa förbi och provsnusa lite på innehållet i de här vackra glasburkarna.
Foto: montage av pressbilder från Svenskt Tenn

Kategorier:

Kommentarer

 • Rolig idé, nu blev jag nyfiken. Fina var de med.
  En riktigt trevlig helg önskar jag dig!

 • Camilla skriver:

  Ojojoj, vilket begär detta väckte på morgonkvisten. Höll på att sätta kaffet i halsen och halsbrytande lämna Skåne för Stockholm. OK, får vänta tills den 15/11 och handla i webshopen. Svenkt Tenn-nörd och entusiast som jag är – doftljusen är ju ett måste i mitt hem. Tack för tipset och ha en skön helg.

 • Anonym skriver:

  Vilken rolig nyhet, ser jag fram emot att lägga vantarna på !

 • ohoj, det där låter fantastiskt! Måste spana in snarast! Tack för tips!

 • Nilla skriver:

  Alla dessa fina doftljus! Vill ha! 😉

 • Martina skriver:

  Inget köp för min del. Skulle aldrig lägga 850:- på ett ljus bara för det står Svenskt tenn på det. Byredos vanliga är väl fina o dyra nog!?

 • Maria Wallinder skriver:

  Var ser ni vad de kostar?

 • lisasvilja skriver:

  Ooo så läckra! Kan tänka mig att dem luktar härligt..

 • Anonym skriver:

  SÅ underbara! Jag kommer rusa till Svenskt Tenn den 15 nov!

 • Martina skriver:

  Maria: jag läste det i senaste damernas värld.

 • Petra skriver:

  ååå kan du inte återkomma när du har varit och snusat på dem?!

 • Eva skriver:

  Varför denna hets kring svenskt tenn? inget av det dom gör är särskilt innovativt.Varför inte uppmärksamma alla unga, nytänkande hårarbetande svenska designers, saknar mycket sånt i din blogg.

 • Jo skriver:

  Eva på vilket sätt kan du påstå att Svenskt Tenn inte är innovativa? De har ju ständigt utställningar och bjuder in unga lovande designers i olika projekt?! Det senaste de gjorde med Masonit och Formfront i somras till exempel liksom allt nytt de gjort med Lisa Hilland?

 • 110 kvadrat skriver:

  Vad spännande! Gillade den gröna färgen! Får man en resume sen på hur dem doftade??’
  Ha en fin fredag!
  //Emma

 • Sofia skriver:

  Vilken fin kombo!

 • frida lindgren skriver:

  TÄVLING!!
  Lottar ut ett valfritt navelsmycke till ett värde av 500:- på min blogg, delta gärna!

 • Tove - Formfront skriver:

  Kul nyhet! De måste jag absolut smita in och dofta på. Meddela gärna om de hade några doftprover så man kan titta in där innan lansering.
  Trevlig helg!

 • Anna skriver:

  Å vad jag vill ha!!!! Födelsedags present ja!

 • Karoline skriver:

  850:- känns inte helt prisvärt för mig måste jag säga. Jag gillar Svenskt Tenn, men det här känns lite väl..

 • Frida skriver:

  Ljusen hade inte kommit in ännu, så jag gick bet på provdoftandet. Kan bara hålla med om att priset är väl saftigt för ett doftljus.
  Eva: Jag tycker att du är lite orättvis, jag gör vad jag kan för att lyfta fram unga talanger och skriver ofta om nya formgivare, inte minst i samband med de stora mässorna.
  Jo: Jag håller med dig, Svenskt Tenn är föredömliga på att hjälpa unga formgivare att få en skjuts i karriären med sina utställningar, samarbetsprojekt och nya produktlanseringar!

 • Tess skriver:

  Vad roligt! Riktigt snygga burkar! 🙂 Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.