Annons

Mitt senaste köp

När jag började blogga var jag mycket bättre på att belöna mig själv med små presenter när jag gjorde något extra modigt eller bra. Som en slags klapp på axeln i fysiskt format. Efter mitt första TV-framträdande köpte jag exempelvis en tändsticksaskhållare i tenn som ett litet minne, och efter mitt första riktigt stora föredrag (inför över 400 åhörare) köpte jag en ljusstake som jag önskat mig länge. Men, det senaste halvåret har jag varit jättedålig på att stanna upp och reflektera över mina prestationer. Trots att jag gjort massor med nya TV-jobb och föreläsningar, liksom en bok och ett spännande webbprojekt som snart lanseras. Som alla krävt både många och långa promenader utanför min egen comfort zone. Så, när jag besökte Tennet igår jag till på den här kudden som legat på önskelistan en längre tid. Och texten? Ja, den talar ju för sig själv. Det är själva mottot bakom mina prestationspresenter.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag tycker du absolut ska belöna dig för de prestationer du åstakommer(gäller ju alla) Det gör ju att man känner att man gjort något bra och att man kan vara stolt över de milstolpar man satt upp. Ha en riktigt fin helg! / Henrick

 • Så värd det! Såklart! Ha finaste helgen, kram Sofia

 • Stämningsfullt skriver:

  Ja, den var du verkligen värd 🙂 Superfin!

 • Axelina skriver:

  Presenter till sig själv är ju alltid trevligt, då vet man ju att man får nåt man tycker om:) Och jag tycker att man absolut ska ge sig själv en klapp på axeln när man gjort nåt bra. Trevlig helg!

 • Benita skriver:

  Jag minns precis det där att du med jämna mellanrum unnat dig något efter prestation och det har jag tagit efter. Kanske inte direkt för nåt specifikt utan mer allmänt "bara för att", något jag varit dålig på att göra tidigare. Känns skönt att att ge sig lov köpa något man önskar sig.

 • Helt rätt! Har också börjat unna mig saker – bara för att. Och det känns jäkligt bra! Och du Frida, glöm inte din grymma iPad tidning som jag inte ser att du nämner ovan, den har ju blivit hur lyckad och hyllad som helst!
  Ha en fortsatt fin helg, hoppas vi kan ses snart,
  Kram Jenny
  ps. TACK för tipsen om tekannan, ska kolla detta =)

 • Klart du ska belöna dig själv! 🙂

 • Mrs G skriver:

  Åh så rätt du har! Man ska vara snäll mot sig själv och sin nästa.
  Så blir alla snäll 🙂
  Finaste kudden, har en här brevid mig nu 🙂
  Kram Mrs G

 • Tove skriver:

  Jag ger alltid vår lgh årspresenter på det datum vi flyttade in. Mycket trevligt för både lgh och mig – ömsesidig glädje 😉

 • Anonym skriver:

  Åh vad fin! Och vilken bra grej att köpa presenter till sig själv när man gjort ngt bra 😉 Bra tips!

 • Emma - By Emma skriver:

  JA, att belöna sig själv är viktigt. Sen kan det vara med materiella ting eller att avsätta tid för något man verkligen vill göra. jag belönade oxå mig själv på svenskt tenn när jag var där för ngn vecka sedan. Med en elefantkudde!;)
  Ha en fin kväll!

 • Elenore skriver:

  Helt rätt! Man borde bli bättre på att belöna sig, både för små och stora prestationer i vardagen.

 • Emma skriver:

  Super fin blogg

 • Helt rätt att med belöning mellan varven! Tycker du gjord ett fint val. Älksar de där kuddarna, fint budskap och härlig textur på tyget!

 • Emma skriver:

  Det gjorde du helt rätt i! Svenskt tenn har så mycket fint! Den kudden skulle gärna få flytta in här hemma också:)
  Ha en fin söndag!

 • Det är viktigt att ge sig själv en klapp på axeln och en liten morot när man ska göra något utöver det vanliga. Nu blev jag väldigt nyfiken på ditt nya webbprojekt och vad det kommer innehålla =)
  Lycka till med allt i framtiden och tack för att du inspirerar varje dag.

 • sanna skriver:

  fin blogg, sluta aldrig att blogga.

 • NELLY skriver:

  Jättefin kudde 🙂

 • Sofia skriver:

  Snygg!! Bra inspiration

 • AGUTEK skriver:

  I’m in love with Trendenser Magazine. Yesterdsy I bought all of the issues and I’m reading, and reading, and reading. Thank You! I wrote about Your magazine on my blog https://prettypleasure.blogspot.com/2012/11/lazy-sunday.html 🙂
  Hugs from Poland,
  Agnieszka.

 • sofia PR skriver:

  Viktigt att fokusera på när man gjort bra ifrån sig för det är ju väldigt vanligt att man fokuserar mer på det man inte eller borde ha gjort..
  Snygg belöning till dig själv där;)
  Trevlig söndag

 • linn skriver:

  Tävling på bloggen! 😀

 • Anonym skriver:

  Supergullig kudde!

 • Två Trappor skriver:

  Helt rätt, Frida! Belöningarna blir fina påminnelser om att man har klarat en tuff utmaning som man kan vara stolt och glad över, och de blir kära minnen för resten av livet. Den vackra kudden var ett finfint val! Heja dig! 🙂
  Kram Madeleine

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.