Annons

I min brevlåda, just nu

Nej, det hör inte till vanligheterna att jag fotar min egen post – till en bloggpost. Men när man får så här fina handtextade kuvert så rycker det för mycket i dela-med-sig-tarmen för att jag ska kunna låta bli. Min vän Ylva Skarp kan vara en av de roligaste personerna att få brev från. Tack snälla för de fina julkorten! Då var det bara det här med färglösheten, igen. Men jag kan inte hjälpa’t. Jag tycker det är kanonfint!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Nilla skriver:

  Så vackert! Ha en bra dag.

 • sofia PR skriver:

  Hon är så duktig! Det är bara att gratulera till julkorten;)
  /Sofia PR

 • Agnes skriver:

  Urfina! Hade du haft lust att visa upp föer julkort av den moderna sorten? Om du har några såna länksr dvs 🙂 ? Tror jag många hade uppskattat i pysseltidrr. Tycker man överöses av tomtar och rött och grönt. Ryser! 😉

 • 110 kvadrat skriver:

  Ohh klart du ska visa upp din post när du får sådan finfin en. Strunt i att det inte är färgglatt… det är ju så vackert så man bara njuter:)
  Ha en fin dag!
  Kraam Emma

 • Tove - Formfront skriver:

  Vad fint! Sådana julkort går nästan att rama in och använda som tavla många jular framöver.
  Tack förresten för att du deltagit i vår bloggtävling!

 • Karinas inspiration skriver:

  Toppenfina julkort!!!
  Lika fina som övrigt från Ylva S!

 • Anonym skriver:

  GRYMT fina! Åh jag vill också skicka så trendiga julkort- slutar oftast med att det blir ett gammalt klassiskt med en fult fotad tomte, haha:)

 • Lina skriver:

  Så otroligt fina! Jag har tidigare varit sugen på att gå någon kurs i kalligrafi och nu när jag såg dessa fina kort kom suget tillbaka! Så har du något bra tips på en bra kurs i Göteborg som man kan gå? Och tusen tack för din alltid lika fantastiska och inspirerande blogg!

 • natali skriver:

  hejsan 🙂 har du hittat alla årets julklappar ännu? Annars har jag den perfekta här! konstnärliga och ekologiska tygkassar, även i din egen design för ynka 95kr!
  Passa på nu i juletid! tygkassar.blogg.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.