Annons

Föreläsning för SodaStream på Mitt Kök

Idag har jag varit i Stockholm och hållit en föreläsning om trender inom design och sustainability tillsammans med SodaStream på mässan Mitt Kök (där de lanserade SodaStream Source designad av Yves Béhar). Precis som på möbelmässan i Milano hade de gjort en häftig installation av PET-flaskor i taket.
Jag summerade årets trender och visade exempel på fenomen och ny design med fokus på miljöfrågan. Jag fick även chans att hälsa på Sigrid (vinnare av Sveriges Mästerkock) som höll i programpunkten efter mig. Tack för en rolig och givande dag! Vill du boka mig för en föreläsning till ett kundevent, en butikskväll eller en kickoff. Skicka en förfrågan till: [email protected]
Foto: Frida Ramstedt och Madelene Eriksson

Kategorier:

Kommentarer

 • smäm skriver:

  Vad kul. Fin du är 🙂

 • Lina skriver:

  Trevlig helg!

 • Anonym skriver:

  Hej! Cool blogg!

 • Evelina skriver:

  Hej! Grym blogg! Skulle supergärna vilja att du kollade in på mig blogg! Jag ska skaffa en header. Och jag bloggar helatiden ( inte bokstavligen) Men ofta uppdatering!

 • Emilie skriver:

  Helt annan fråga, men viktig för mig. Vad är det för klänning du bär på bilden. Vanlig eller gravid? Märke? Söker själv efter klänningar som bebisbulan ska fungera i men tycker att det mest är tältklänningar eller andra tråkiga saker som mest erbjuds

 • Anonym skriver:

  fin blogg! allt bra med dig? 😀

 • Emmalöfling skriver:

  Hej kolla gärna in på min ny startade blogg: https://emmalofling.blogg.se/?tmp=306670
  Och lämna en kommentar om du känner för de krsam!:)

 • Patrik skriver:

  Bara jag som får lust att göra så där med tomflaskor. 😉

 • Johanna B. skriver:

  Kan du inte lägga upp dina kommande föreläsningar i en kalender på bloggen så att man inte missar dem?
  https://www.widgetbox.com/widget/google-calendar-embed

 • Elin skriver:

  Häftigt!

 • Anonym skriver:

  "Visste du att en enda maskin kan spara 550 sådana plastflaskor per hushåll och år?"
  Märkligt påstående! Eller snarare försäljningsargument. Vem köper egentligen 550 flaskor vatten per år? Jag tycker att detta går emot den typ av hållbarhet som du ofta nämner i inredningssammanhang. Synd..

 • Frida skriver:

  Anonym:
  Det budskapet stod över hela deras monter och är parollen för deras kampanj.

 • Frida skriver:

  Emilie:
  Jag är väldigt besviken på utbudet av mammakläder, so far. Har köpt mina "gravidklänningar" på COS. De har en modell som heter Wool Jersey Dress (finns i grått och marint) som sitter tight när man har mage. Det är en av dem jag har på bilden.
  Kolla även in Hatch collection och Mom2Mom för fina jackor och byxor.

 • Frida skriver:

  JohannaB: jag ska kolla om det går att lösa. Återkommer!

 • Åh, får tillbaka fina Milano-minnen av översta bilden, men gu vad det regnade den kvällen! Blir än en gång glad över SodaStreams möjligheter. Vi har alldeles för fint vatten för att handla buteljerat i Sverige.
  Vem köper 550 flaskor vatten per år frågar någon men det är väl bättre att inte behöva köpa någon flaska alls? Specellt som flera märken dessutom importeras. Keep up the good work Frida, du inspirerar verkligen!

 • Anonym skriver:

  SKO Bloppis på min blogg! 😉 michellelyimo.blogg.se

 • Bodil skriver:

  Skriver under på Saras inlägg här ovan. Alldeles för fint vatten i Sverige för att inte drickas. Vardagschampagne.

 • Anonym skriver:

  Åh vad grymt! Jag brinner verkligen för frågan om design, miljö och det hållbara! Go vintage :)! Hoppas du kommer blogga mer om det!

 • Ida skriver:

  Vilket grymt jobb du verkar ha! Vad har du gått för utbildning?

 • A. skriver:

  Jag instämmer med Sara och Bodil ovan, varför köpa vatten när vi har så gott och bra vatten i Sverige? Det är verkligen en lyx, tänk så många länder o städer som behöver filtrera sitt vatten! Vi har en sodastreamer vi använder dagligen! Blir vardagslyx att kunna sätta bubblor på en vanlig tisdag.
  550 flaskor låter mycket, mentänk på vilka sjuka mängder läsk folk dricker dagligen istället för att smaksätta sitt vatten – både godare och nyttigare!

 • Ida skriver:

  Jag släpar mycket hellre hem nån patron var tredje månad än att släpa hem flaskor varje vecka där innehållet smakar exakt likadant som vårt bubblade kranvatten. Håller med flera av ovanstående kommentarer, varför inte ta vara på vårt fantastiska kranvatten som vi har i Sverige!?

 • Karin skriver:

  Finmagen!

 • Blomstertjejen skriver:

  Kul med ny design på Sodastreamern!

 • Emilie skriver:

  Frida: Tack!

 • Jonna skriver:

  Åh, min bästa vän var också på köksmässan och vann ett presentkort på ett nytt kök! 😀

 • Isa skriver:

  Vilka fina skor du har. Vart har du köpt dem?

 • Susanna skriver:

  Sodastream har sin produktion av kolsyrepatroner förlagd till ockuperad mark i Palestina. Det är olagligt enligt internationell lag. Jag tycker att man ska bojkotta sådana produkter! Bojkott tror jag är ett sätt att bidra till att göra bosättningar och ockupation mindre lönsam för Israel.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.