Annons

Bakom kulisserna i drömstudion

Den här veckan har jag och Bodil varit på ”hemlig ort” och gjort ett fantastiskt roligt jobb, i en fantastisk fotostudio (som bara i sig fungerat som anabola steroider för mina drömmar om en egen sådan). Resultatet och bilderna kommer att dyka upp på nätet i början på nästa år. I vanlig ordning är det jättesvårt att bara säga A och inte B. Men, jag måste hålla mig. Vad jag kan visa är delar av studion, så länge. Vill ni se fler sneak peeks kan ni titta på mitt Instagram-konto!
”Hm, vi skulle behöva en kaklad vägg på den här köksbilden…” Inga problem, det finns ett gäng att välja mellan. ”Vilken färg på fogen och vilken kakelbredd vill ni ha?” Plötsligt uppenbarade sig ett helt kartotek av väggar. Och det var samma visa med fönster, golv, golvlister, innerdörrar, ytterdörrar. You name it. Man kunde bygga ihop vilket rum som helst med hjälp av rekvisitabankens legobitar.
Lägg därtill ett välutrustat strykrum, ett annat fyllt med hyllmeter efter hyllmeter med textilier, ännu ett annat rum fullproppat med färgkoordinerad inredningsrekvisita, ett tredje fyllt med färgpytsar och så en alldeles egen snickare på det. Tänk att få jobba med sådana resurser, alltid. Vilken dröm.
Behöver jag ens säga att det kändes som att ha hamnat i de kreativas motsvarighet till sjunde himlen. Åh vad jag ska jobba hårt för att ha råd att skaffa en liknande lokal, med liknande möjligheter (om än med något mindre kvadrat) till Trendenser. Någon gång i framtiden. Vilken mental morot!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Erica skriver:

  Häftigt! Vilken upplevelse! 🙂

 • Anonym skriver:

  Åhgud. Helt enkelt helt underbart! Vilket härligt "jobb" du har!

 • lisa skriver:

  ah vilken dröm! vet du vad det är för köksstolar på första bilden?

 • sofia PR skriver:

  Härligt!

 • Frida skriver:

  Lisa, jag kan inte berätta det förrän v 4 nästa år 🙂

 • Johanna skriver:

  Visste inte att de fanns något liknande. WOW!

 • Adriana skriver:

  Jätte fina bilder!:)
  kolla gärna in våran blogg!
  Vi är 4 tjejer som driver ett uf- företag, vi ska ha en föreställning och 100% av inkomsten ska gå till barncancerfonden
  Kramar Make a change

 • 110kvadrat skriver:

  Vadå? var det i himlen den hemliga orten låg eller? Hade jag befunnit mig där hade någon fått släpa mig därifrån.
  Ha en fin dag!
  Kraam Emma

 • Sofia S skriver:

  Som att leka dockskåp för vuxna. Låter härligt att kunna byta. Ibland känner man ju för lite olika stilar 😉
  Kram från Frankrike

 • Lina skriver:

  VILKET STÄLLE!! Ser helt ljuvligt ut!

 • Åh wow vilket ställe!

 • Helena skriver:

  Snygg lampa!! Någon som vet vad den heter och/eller var man kan hitta en sådan?

 • Vilken dröm! Det är ju som Hollywood, fast på riktigt, så att säga. Måste ha varit hur häftigt som helst!

 • Frida skriver:

  Helena, jag kan berätta det v 4 nästa år! Den "finns" inte att köpa än.

 • Rania skriver:

  Något säger mig att det är samma ställe min fotoubildning nyss besökte, där de både fotograferar rum de bygger upp, och även 3D renderar en del till sin katalog som skickas ut till väldigt många, då det är ett rätt stort företag? ;D
  Om det är det kan jag inte annat än hålla med – att ha tillgång till all den utrustningen och rekvisitan vore helt fantastiskt!

 • Monnah skriver:

  Ja, men det där såg ju fasligt trevligt ut! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.