Annons

I mitt badrum just nu

Jag vet inte om ni såg inslaget när jag pratade badrumstrender i TV4 Nyhetsmorgon, men med mig i studion hade jag det här fatet. Som faktiskt var mitt privata. Det står nämligen på en hylla och håller ordning på mina badrumsfavoriter här hemma. Det blir ju lätt en del småplock i vardagen och då tycker jag att det ser lite ordningssamt ut om man samlar allt på ett ställe. Och om man låtsas att det är ett litet stilleben så kommer det också undan den pedantiske makens städradar (tro mig!) så att man får ha joxet framme nära till hans. Fatet fyndade jag nyligen på Indiska. Brukar inte handla där i vanliga fall men en variant på den här brickan (hittar inte rätt på nätet) fick följa med hem i påse. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sådana små samlingar är jag mycket svag för just nu. Fint!

 • Elle blir smal skriver:

  Först skulle jag behöva ha din pedantiska man som plockade ordning här och sen skulle jag behöva ha dig som gjorde fint. 🙂

 • Petra skriver:

  Superfinfint, som vanligt! Såg att ni letar hus, vad spännande!! Vad för typ av hus letar ni? är de nära köp eller letar ni forfarande för fullt? 🙂 Lycka till!!

 • Emma Johansson skriver:

  Underbara produkter! Så här ösnkar jag att det såg ut i mitt badrum JUST NU :): https://whatdecoratesmyday.blogg.se/2012/october/om-jag-badade-har-skulle-jag-vara-hemma-nu.html

 • Johanna skriver:

  Jättesnyggt! Det är viktigt med fina flaskor också, inte alltid helt lätt. Jag har en väldigt blandad kompott 🙂

 • sofia PR skriver:

  Visst såg jag det! Duktig du är och framför allt modig som ställer upp i tv och åker runt och föreläser! Jag önskar jag var lika modig.
  Snyggt med brickan. Jag har en bricka för alla teburkar, en för olivoljor och salt i köket och så fort vi renoverat badrummet så blir det absolut en bricka där också;)
  Trevlig kväll/ Sofia

 • Cirkussolfors skriver:

  Jättefint såklart. Fina produkter. Risken blir ju att de snyggaste produkterna inte är de bästa 🙂
  Kram från Frankrike

 • hej skriver:

  Gå in på min hemsida massa billiga tjej kläder för bra priser..
  https://kladersale.blogg.se/
  https://kladersale.blogg.se/

 • Inredningsfrun skriver:

  Suuuperfint med snyggelisnyggsnygga produkter så där samlade. Själv har jag samma fat men mitt hänger på väggen :).
  KRAM på dig
  // Inredningsfrun

 • Ryttartjejerna skriver:

  kolla vår blogg!:)

 • jjohannaagrahn skriver:

  Haft en bra dag? :):)

 • Badrummet är en plats som verkligen inte är prioriterad hemma hos oss, man kanske skulle ta och tänka om! Tack för fin inspiration!

 • Nilla skriver:

  Snygg samling!

 • Linda skriver:

  Hej!
  Var kommer borsten ifrån?
  Trevlig kväll!
  /
  L

 • Frida skriver:

  Linda:
  Borsten kommer från Iris Hantverk!

 • Åh så fina produkter & fint att samla dem på ett fat! STORT Grattis till bebisen i magen! Ni har en fantastisk tid framför er:)

 • lejnox skriver:

  Är nyfiken på hur du använder borsten, över hela kroppen eller är det en anpassad för ansiktet?

 • cassie skriver:

  fin blogg du har. Om du bor nära skaraborg och inte har något planerat lördag den 1 dec med din lilla familj så skulle jag vilja tipsa om att jag kommer stå på torget i hjo den dagen mellan 10-17 och visa upp mina figurer jag jobbar med. Kommer också försöka sälja lite annars kommer det bli man får beställa av mig men jag komemr självklart stå där och svara på alla frågor jag får. Sen kommer det också finnas söta och härliga jul godis klubbor att köpa och allt e små priser. Så bara ett litet tips.

 • Karin skriver:

  Jag tar till mig tänket om stilleben för att komma undan mannens pedantiske städradar. Mycket stiligt! Tack för inspirationen. Lyckönskning till livet i magen. Vänlig hälsning, Karin

 • Hanna skriver:

  Gud vad fin bild! 😀 Använde du en systemkamera? 😉

 • Johanna skriver:

  Supersnyggt att ställa det så!!!! Här hemma är det jag som är pedantisk och denna idén var toppen! Ha en fin dag!

 • Anna skriver:

  Åh vad snyggt – vilken härlig inspirationsbild. Enkelt att fixa hemma själv med enkla medel.

 • Anonym skriver:

  Väldigt snyggt med flaskor på fat, den idén kan det hända att jag snor:)

 • Linda skriver:

  Hej!
  Måste bara fråga hur tvålen/ cremen du har från Aesop doftar? Vill gärna prova deras produkter men eftersom jag behöver beställa från nätet, tänkte jag kolla om du kan rekommendera någon?
  Trevlig kväll!
  /
  Linda

 • Sofia skriver:

  Fint! Helt i min smak. Och Amazing Grace – lätt beroendeframkallande.

 • Åh vilket bra klipp!
  Jag som vill ha hotell liknade sovrum får bli hotell liknande badrum sen också då vi ändå ska göra om våran toalett i huset sen 😉

 • Trendenser skriver:

  Hej Linda, jag har haft deras tvål Geranium Leaf i ett par månader nu (den är väldigt dryg). Svårt att beskriva doften, jag är verkligen inte bra på sådant, men den är unisex (funkar som duschtvå för både mig och maken) och ganska mild (inte alls stark). Bästa hälsningar Frida

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.