Annons

Fredagsfrukost

Idag startade vi dagen hemma hos Ida i form av fredagsfrukost modell jul. Det bjöds på risgrynsgröt, pepparkakor och nybakta lussebullar. Allt för att komma i stämning inför dagens uppdrag. Julklappsplåtning för Allum. Nu sitter vi samlade vid hennes stora matsalsbord, lyssnar på Jamie Cullums julskiva och pysslar brallorna av Martha Stewart. Resultatet får ni se senare i december. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Andreas skriver:

  Ser riktigt onyttigt och gott ut 🙂

 • Ida skriver:

  Se upp Märta Spjut!

 • candy♥ skriver:

  Vad gott det ser ut:) Allt bra idag??:D

 • Låter och ser mysigt ut du! Hade gärna varit med på en pysselfredag! Ha en fin helg!

 • Sandras värld skriver:

  Ååååh så gott med lussebullar 🙂 åt tomtegröt i morse hihi! Kram

 • Jessica skriver:

  Mysigt och gott! Ja, det står ju inte på förrän det är juletid…

 • fajent skriver:

  Hej! Jag driver en musikblogg där jag skriver och lägger upp blandade stilar och artister, förutom Justin Bieber, Onedirection osv, jag lägger helt enkelt bara upp saker med texter som faktiskt kommer från artisterna och är ärliga texter, som beskriver deras känslor. Jag tycker helt enkelt inte att artister som får sina låtar skriva av producenter osv är riktiga artister, artister är de som använder sina egna erfarenheter och liknande för att skapa.
  PEACE!
  fajent.myshowroom.se

 • Thereses jul skriver:

  Vad mysigt! Själv har jag kört "julfrukost" med risgrynsgröt och kanel i flera dagar nu. MUMS!

 • ullie skriver:

  oj nej men så underbart mysigt det såg ut.. lääängtar …

 • Tess skriver:

  Vad härligt det ser ut! 🙂 Kram

 • Caroline skriver:

  Åh, jag blev ju inte sugen på lussebullar nu 😛

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.