Annons

Efterlysning IKEA PS Karl Johan

Jag befinner mig just nu i Kalmar, närmare bestämt hemma hos Little Miss Fix It. Och jag hann inte mer än över tröskeln här förrän jag började gräma mig över att jag missade pallen Karl-Johan från IKEA PS kollektion anno 2009 innan den togs ur sortimentet. Fasen också. Den är ju så himmelens fin. Och jag var så nära att slå till, flera gånger, men kom aldrig till skott. Perfekt avlastningsbord för en trave böcker och en kopp kaffe intill soffan (eller en fåtölj). Här står den i Saras vardagsrum. Det är möjligen inte någon av er läsare som har en över, som ni vill bli av med? Isåfall är jag spekulant!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  Men nej, jag är i samma sits. Bajs också!

 • Ina den Fina skriver:

  Den föll faktiskt mig aldrig i smaken, men hoppas du hittar en – lycka till! Kram från Ystad

 • Håller hårt i mitt exemplar 🙂 Himla fin är den – hoppas att du hittar!

 • Nej! Jag hade ju också tänkt köpa mig en. Har precis som du varit väldigt nära att slå till flera gånger.

 • Andreas skriver:

  Fin liten pall 🙂 Skulle dock alldrig leta efter den..

 • Anonym skriver:

  Hej! Det skulle vara kul om du svarade på Dagens fråga, på min blogg!
  Direktlänk: https://nancyochjag.blogg.se/2012/october/dagens-fraga-6.html#comments
  Jag er om ursäkt om du inte gillar sånnahär kommentarer…
  Kram!

 • Sofia skriver:

  Tokigt att de tog den ur sortimentet? Är fortfarande väldigt kär i min. Den har dock en nackdel. Att den är ostadig när små barn klättrar på den. Så Sara får se upp när lilla Boo kommit till det stadiet =). Hälsa så himla mycket!

 • Leif skriver:

  Om det är något man gillar på IKEA så skall man passa på att köpa. Plötsligt är det slut och man grämer sig. Jag passade verkligen på att lagra upp på Monika Mulders fina glasburkar FÖRSLUTA när de fanns. Det är jag mycket glad för. IKEA har aldrig haft något lika bra sedan dess. Själv önskar Monika att hon köpt fler av sina burkar än hon gjorde.

 • Inredningsfrun skriver:

  Välkommen till Kalmar då får jag ju säga. Hoppas att du får en mysig vistelse här :).
  KRAM
  // Inredningsfrun

 • Elin skriver:

  Jättesöt blogg! Titta gjärna in på min och säg vad du tycker ♥ Kram

 • JOJO skriver:

  Åååå, jag letar åxå en sån + IKEA PS SPRAKA. Nån som har en SPRAKA å vill bli av med? 🙂

 • sofia PR skriver:

  Såå lustigt:) Hittade mina två pallar på vinden här om dagen, en har jag i vardagsrummet, bilder finns på min blogg, ca 2 dagar sedan.. och en har jag över och självklart kan du höra av dig om du är intresserad!
  /Kram Sofia PR

 • Lina skriver:

  Åhh den pallen letade jag i över ett år innan jag fann en som ville sälja den till mig, nu står den fint i vårat vardagsrum, bästa köpet. Jag gjorde precis som dig och var påväg att köpa den men kom aldrig till skott, men nu har jag en:)

 • Nils skriver:

  Lite ufo i formen 😛

 • Ja oj. Den var väldigt fin! Ser exklusiv ut 🙂 Hoppas du får tag i en!

 • Kolla in min bloppis !kläder till salu till kanonpriser! In o kolla (:

 • Josefin skriver:

  Är åxå ute efter en sån pall 🙂 nån som har en till över? 🙂 Vart kommer pläden ifrån?

 • Johanna skriver:

  Snygg snygg pall! Skulle med vilja ha, tex. Bygga stilleben på 😉

 • Heddie skriver:

  Pallen är superfin men koppen får mitt hjärta att banka mer 🙂 Var kommer den ifrån? Måste ha!
  Kram Heddie

 • Peter Aderstedt skriver:

  Känner exakt samma sak och var i precis i exakt samma sits!

 • Josefine skriver:

  Känner som Heddie för koppen!! Var kommer den ifrån??

 • Lami skriver:

  i love Ikea so i will go there and get some things 🙂
  love the way u writhe ur blog. 🙂

 • Linda -Formfront skriver:

  Pallen är superfin. Men håller med några här i kommentarsfältet gällande koppen. Underbar! Vart får man tag på en sån?? 🙂 Min sambo skulle älska den!

 • caroline friestedt skriver:

  VAR TUSAN ÄR MUGGEN IFRÅN?
  GALET FIN!

 • Frida skriver:

  Mustasch-muggen kommer från Jonathan Adler. Köpte med mig den som födelsedagspresent till Sara. Finns säkert att beställa från någon webbshop!

 • Karoline skriver:

  Ibland hittar man saker i Ikeas sortiment som biter sig fast, saker med genuin kvalitet och design.

 • Charlotte skriver:

  House doctor har en liknande modell men den är i läder sitsen.
  https://www.scandinavianbrandsonline.com/se/varumarken/house-doctor/pall-soft.php

 • Erica skriver:

  Var kommer den fina filten i bakgrunden ifrån? 🙂

 • Laura skriver:

  Hej Frida. Ved ikke om du fandt skamlen. Jonas Klein (som er et upcoming navn i Dk) har lavet denne serie. https://supershape.org/Produktside_12.html
  Toppen er også mereflad og praktisk.
  Sweets/ Laura

 • Robin skriver:

  Har en sådan pall över om någon är intresserad av att köpa. Bor i Uppsala

 • Sofia skriver:

  Hej Robin,
  Jag är superintresserad, maila mig gärna på [email protected].
  Hälsningar,
  Sofia

 • Trendenser skriver:

  Jonathan Adler har designat muggen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.