Annons

Att renovera en Jetson

När jag surfade runt på Hemnet tidigare imorse sprang jag på den här fina lägenheten som är till salu på Gästrikegatan i Stockholm. Jag fastnade inte bara för tavelväggen i vardagsrummet utan också för den bruna Jetson-fåtöljen i skinn, som skymtar i hörnet. Bilden påminde mig om att det är hög tid att ta tag i min egen ärvda dito som ser exakt likadan ut, men som behöver få en ny sits – sen är den fullt funktionsduglig. Innan jul ska den vara lagad. I promise you Jetson. Tips, någon?
Foto: Bjurfors via Hemnet

Kategorier:

Kommentarer

 • JOJO skriver:

  Hejhej!
  Jag är väldigt nyfiken på inlägget du skulle skriva om att på bilder ser alla så saker så VITA å fina ut men i själva verket är det inte kritvitt utan "gul/beige" vilket gör att man blir besviken när man ska handla 🙂

 • Retro_rules skriver:

  Kolla in möbelrenoverare
  https://www.anderson-garn.se/
  finns i Olskroken,

 • 110 kvadrat skriver:

  Vilket härligt rum!! Blev förälskad i äpplena!!! Lyllo dig som har en ärvd jetson!!! Den måste du faktiskt fixa. Pronto!!!:)
  Ha en fin dag
  Kraam Emma

 • Prralin skriver:

  På tal om renovering av gamla möbler. Är det någon som har tips på vad man kan göra med ett gammalt teakbord (fanér) som är repigt och inte går att slipa ner mer, går det att fanera om? Var gör man i så fall det och vad kostar det mellan tummen och pekfingret?

 • Ica Calrsson skriver:

  Hej Frida,
  Det går att beställa en ny klädselsats från DUX, dock är den nästan lika dyr som en ny "kampanj Jetson" kostar!
  Kram Ica

 • Karin skriver:

  Grattis Frida till bebis i magen. Så otroligt roligt. Det bästa jag har gjort.

 • Anonym skriver:

  Vilken fantastisk lägenhet!
  För den som gillar lite mer pastell i inredingen kan jag rekommendera att kika in på min blogg: https://whatdecoratesmyday.blogg.se/2012/october/ett-hem-med-tror-jag-dor-lite-aura.html

 • Lea H. skriver:

  Hvor er det bare blevet flot. Det er du sluppet heldigt fra 🙂

 • Marianne skriver:

  Noen som vet hvor teppet er fra?

 • Therese skriver:

  Jag är väldigt nyfiken på vart mattan kommer ifrån?

 • Karin skriver:

  Hej! Kolla med PTV verkstad & butik Lasarettsg. 8 Gbg
  Hälsn. Karin

 • Lena skriver:

  Så roligt att ni tycker om vår lägenhet! Till er som undrade var mattan kommer ifrån så är det The Rug Company.
  Hälsningar Lena

 • Camilla A skriver:

  JOJO..visst är det störigt! Möbelleverantörerna hänger inte riktigt med i svängarna… Det mesta är fortfarande 0502-Y, dvs vitt med ett litet stänk svart och ett litet stänk gult i. Bort med det gula säger jag! 0500-N är så mkt snyggare!! Bara en dutt svart i det vita. Jag gick så långt att jag specialbeställde fönsterkarmar, garderober..ja..till och med garageporten..allt till vårt hus ii 0500-N! Allt för att slippa det gula..som jag avskyr 😉
  Tycker verkligen att du skall skriva om detta Frida! Så många som följer dig så kanske du har "makten" att förändra detta?! De flesta tillverkare av karmar, dörrar osv kör bara på med det "stockholmsvita" av gammal vana känns det som!

 • Ida skriver:

  Vitt är hett!

 • Nina skriver:

  Trendigt!

 • Trendenser skriver:

  Den är superfin! Tack för hjälpen med mattan. Hälsningar Frida

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.