Annons

Pimpa dina värmeljus med Washi-tejp

I varje nummer av Trendensers iPad-magasin bjuder jag på tre snabba pysseltips som inledning till varje tidning. I det senaste numret visade jag bland annat den här idén för hur man enkelt kan pimpa värmeljus med washi-tejp. Perfekt om man har genomskinliga ljuslyktor i glas och behöver skoja till sin dukning med färg för exempelvis födelsedagar, dop och större middagar. Tejpen finns ju i en mängd olika varianter, mönster och färger så det är bara att välja och vraka. Kostar från 25 kr rullen! Med andra ord är det ett ganska billigt sätt att få förnyelse utan att behöva köpa nya ljuskoppar till varje kalas. Tilläggas bör att man alltid ska hålla sina värmeljus under uppsikt, lämna inte tejpade ljus ensamma!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • sandra skriver:

  vad fiffigt och snyggt!

 • Vilken fantastiskt bra idé! Så enkelt och så effektfullt 🙂

 • Men så fiffigt! Jag har använt washi tape till mycket. Men det här var något nytt och helt briljant 🙂
  Tack för påminnelsen om nytt nummer av magasinet!
  Anna

 • Alexandra skriver:

  Vart kan jag köpa washi-tejp – har letat men inte hittat! Några affärer i Göteborg som säljer?

 • Frida skriver:

  Alexandra: Jag har köpt mina på Rum för papper i Victoriapassagen/Vallgatan 19

 • sofia skriver:

  Smart!! Min första affich klar nu:) Titta in om du vill;)
  Ha det gott/ Sofia

 • Ida-Maria skriver:

  Åh, smart! Tack för tipset och en fin blogg.

 • Hanna skriver:

  Men kolla där va snyggt och så enkelt! Jag har några rullar med olika mönster här hemma, ska definitivt testas i höst!

 • Anette R skriver:

  Jättefin ide! Det ska jag absolut testa. Tack för ditt tips!

 • Madde skriver:

  Men åh vilken fin och enkel idé, det ska jag absolut göra 🙂

 • ida skriver:

  Åh, din piff-pingla där!

 • Sofie Larsson skriver:

  Åh, jag går alltid och klämmer på tejpen när jag ser den i någon butik, men lägger tillbaka för jag vet inte riktigt hur jag skall använda den. Men det här var ju smart, snabbt och piffigt! Rum för papper nästa!

 • Elin skriver:

  Extremt brandfarligt. Finns en anledning att de är av metall från början.

 • Anna-Maria skriver:

  Vilka söta!Kul tips.

 • Hemmakatten skriver:

  Smart och bra tips! Det ska jag prova redan till helgen. Här ska handlas washi-tejp!

 • Zofie skriver:

  Vilken toppenide! 🙂

 • Anonym skriver:

  Det blev grymt snyggt! Älskar dina tips :’)

 • Emma skriver:

  Hej, vad fint! Du, jag köpte en prenumeration på tre nummer av ditt iPad magasin när det kom ut. Men jag har bara lyckats få fram det första numret.. Måste göra något fel men förstår inte vad..! Hur kommer nästa nummer till min tidningskiosk på paddan? Ska man kontakta Bonnier med sådana frågor? Du kanske kan svara till min mail!
  Tack från iPadnovisen..

 • gella skriver:

  Så snyggt!! Älskar enkla pysseltips! 😀 Och extra kul är att jag just gjort en beställning på just den tejpen du använt! Ser fram emot att beställningen kommer så jag får testa…

 • Anu skriver:

  Fantastically smart idea! Another good excuse for me to buy some new and cool washi tapes…
  Just shared this fabulous idea on my blog, of course mentioned Trandenser and gave a credit for this photo. I hope it’s ok? 🙂

 • Erika skriver:

  Riktigt snyggt …men det är mkt. brandfarligt tyvärr. Bör tänkas på innan du rek saker som sprider eldsvåda. Häpnar över hur kreativ du är med dina småfix. Tack för en fin blogg

 • Elisabeth skriver:

  Rolig idé, jag själv använda rödrandig washitejp för att dekorera glas och knivar inför kräftskrivan 🙂
  xxx
  E from Helsingfors
  https://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Elin skriver:

  Tack för tipset!

 • Charlotte skriver:

  Fint på bild, men håller med om brandfaran.

 • david skriver:

  Genius! Thank you very much.

 • Sockersött skriver:

  Bra tips! Tack så mycket!

 • Coco Michelle skriver:

  Very pretty!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.