Annons

Dagens frukost

Om det är någonting jag är väldigt glad för vad gäller mitt bloggande så är det alla härliga människor jag har fått (och ständigt får) förmånen att lära känna tack vare den. Ida och Bodil är två sådana pärlor, som jag sannolikt aldrig hade stött på om det inte vore för Trendenser och allt bra som den här bloggen har fört med sig i mitt liv i form av kontakter och roliga jobbuppdrag. Idag startade jag dagen tillsammans med dem båda. Ida bjöd in till frukostklubb i sitt nyrenoverade kök. Nybakat bröd, marmelader, skivad frukt, oanständiga mängder kaffe och branschskvaller. Tack för bästa starten på dagen!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs G skriver:

  Ja visst är det en helt förunderlig och allt som oftast underbar värld att vara del av dvs BLOGGVÄRLDEN!
  jag köpte förresten Femina tidigare idag för att kika på det fina reportaget som du och Bodil gjort! Det var smashing! Som vanligt!
  Tänk vilken lycka att få besök av er två 🙂
  Stor kram Mrs G/Inredningshjälpen

 • soraya forsberg skriver:

  Vilket härligt kök och vilken fin bild.Frukost är min absoluta favorit måltid på dygnet. Jag skulle kunna sitta hur länge som helst. Och Er lät helt gudomlig!

 • kaffehörnan skriver:

  Vad snyggt upplagt

 • sofia PR skriver:

  Trevligt!
  Likadan snygg form står på min kökshylla idag:)
  / Sofia PR

 • Ida skriver:

  Så fint kök! Finns det fler bilder från det?

 • Alexandra skriver:

  Hej Frida! Vet du vart hyllorna kommer ifrån? De hade varit perfekta i vårt gästrum, precis vad jag letat efter. Är det hyllhållarna ifrån Ikea som de målat själva? // Alexandra

 • annajohanna skriver:

  Ett sånt härligt kök!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.