Annons

Snyggaste skärmsläckaren till din dator

I somras bekantade jag mig med en ny utländsk inredningsblogg, tack vare Instagram. A Merry Mishap heter den. Har ni missat Jennifers bildflöde måste ni bege er dit genast. Hon bor i USA men har en smak som känns väldigt Skandinavisk. Hennes nya medskribent Deborah bjöd nyligen på de här egentagna bilderna som åkt bloggvarvet runt i veckan. Men, vad många missat att uppmärksamma är skärmsläckaren. Visst är den snygg! Plötsligt vill man ju ha datorn i viloläge. Jämt. Här kan du ladda hem ditt eget exemplar. Funkar på både Mac och PC. Tipstack till Jenny, igen. 
Foto: Deborah för A Merry Mishap

Kategorier:

Kommentarer

 • A skriver:

  Hej!
  Hur ställer jag in den på en mac? får det inte att funka 🙁

 • Frida skriver:

  A. Jag bara laddade hem den och dubbeklickade på ikonen som kom upp så installerade den sig själv. Du kanske har ett operativsystem som inte stödjer den? Alt. gå in i Systeminställningar och välj Skrivbord/Skärmsläckare och välj den där manuellt – efter du laddat hem den till din dator.

 • Wivi-Anne skriver:

  Tack för ett supergott tips. Nu kan skärmsläckaren ge en "snygg paus" i KÖKET

 • Anna skriver:

  Fin! Allt väl?

 • Emma W skriver:

  Frida: Roligt att se att även du kan ha missat något under låååång tid. (Du som annars hittar det mesta som är nytt och fint menar jag) Detta var väldigt nytt för några år sedan 😉 Jag hade den redan när jag var student för 6 år sedan men snyggt är det.

 • mikaela skriver:

  hej , allt bra i dag ?:)
  kram

 • Robert skriver:

  Jag vill bara i all välmening utfärda en VARNING! för denna skärmsläckare. Den kan skapa fula inbränningar på skärmen om man låter den gå på för länge och som sen kan var väldigt svårt att få bort. Det har talats om just denna skärmsläckare sedan flera år tillbaka på populära macforumet 99mac.se. https://www.99mac.se/imac-mac-mini-mac-pro/219276-inbranning-i-imac-20-core-2-duo-bildskarm.html

 • smäm skriver:

  Du har väl tipsat om denna förut? Nästan 100 på att jag hittade den från din blogg för några år sedan? 🙂

 • Nerladdad och fungerar perfekt, tackar : )

 • Nilla skriver:

  Den är fin! Jag har den som skärmsläckare. Den går igång efter en minut och sedan när det har gått 10 minuter stängs skärmen av till sömnläge och blir helt svart.

 • Anna skriver:

  Den har jag haft länge! Minns dock inte var jag fann den men som du skrev, datorn får gärna gå till skärmsäckare ofta! 😉

 • Den där skärmsläckaren hade jag på min gamla dator. Måste genast skaffa igen. Tack för länken!

 • Emma skriver:

  Åh det ska jag göra med en gång! Grymt snyggt!

 • sofia skriver:

  Tack för alla tips idag! Denna blogg är min Dagens nyheter, fast inredning:)
  Använde typ alla mina griffelkritor i dag;)
  Ha det gott!

 • Charlotte skriver:

  Den hade jag 🙂 Däremot funkar den inte på mountain lion systemet. Inte för mig iaf.

 • Caroline skriver:

  Är nyfiken på tapeten – någon som vet vilken det är eller var man kan hitta liknande?

 • Sofia Ekström skriver:

  den har jag också, så snygg!

 • Erika skriver:

  Jag vet inte var man kan hitta tapeten men det borde inte vara så svårt att måla på en vit vägg, själv! Mvh Erika

 • Helle skriver:

  Dén tager jeg til min mac :o)

 • Sofie Larsson skriver:

  Laddat ner, check! Passade på att korta tiden innan skärmsläckaren går i gång också 🙂

 • Caroline skriver:

  Jag älskar också den skärmsläckaren och har haft den länge, skulle behöva en sån stor väckarklocka bara också – så man kommer upp på morgonen 🙂

 • sofia skriver:

  Är det en tapet jag skådar i bakgrunden eller är det målat? Vill så gärna ha den!
  /Sofia

 • Susanne skriver:

  Funkar inte på Mountain Lion 🙁

 • Savvy skriver:

  Jo, den har jag haft i 6 år nu…..

 • Marie skriver:

  Å! I like!

 • Anonym skriver:

  gillar och laddar ner! Tapeten är så snygg…eller är det målat?

 • Peter Aderstedt skriver:

  Funkar inte på Mountain Lion 🙁
  Visst är det trist, Susanne!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.