Annons

Nämen titta…

Jag kilade förbi Artilleriet igår, för att titta till butiken efter mitt sommaruppehåll från innerstan. Och vad skådade mitt norra öga om inte det här. Ser ni vad jag ser? Kuddhavet med Afro Arts lertryck från Burkina Faso, etniska mönster och elefanter (liksom en svartvit Zebra, som tyvärr hade simmat ur bild här). Jojomen. Då var jag kanske inte så fel ute med min mönsterspaning från Formex. Och på tal om något helt annat. Har ni sett att House of Philia precis har slängt ut sin klassiska Howard för just en sån här soffa? En Gervasoni med vit klädsel i skrynklat linne. Stort. Paradigmskifte i bloggmått mätt.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Proforma - Irene skriver:

  Och just den där svartvita Zebran pillade jag på för nån vecka sedan, mums så snygg! Men även dom från Afro Art.
  Kram

 • Katharina skriver:

  Tack för din krönika i GP Hemma idag. Oerhört befriande läsning. Fantastiskt bra skrivet.

 • Lilli skriver:

  Hej Frida!
  Jag tänkte fråga dig om mattan Gåsöga från Åhlens. Jag letade igår i vår lokala butik men hittade mattan i svart och brun. Är din också brun eller ska det finnas en variant som är svart och vit?
  /Lilli

 • Sofie skriver:

  Hej Frida.
  Tack för en bra blogg – och framförallt för den otroligt träffande krönikan i GP idag. Riktigt intressant läsning. Önskar att fler vågade säga ifrån på det sättet och att din krönika skapar en nödvändig debatt.

 • Åh, vad är det för krönika som det hänvisas till? Nu blev man ju liksom himla nyfiken när man inte bor i Göteborg 🙂

 • Dr Grane skriver:

  Ser hur mysigt ut som helst. Är vi på väg mot mer relaxade tider då fokus läggs på det bekväma och sköna? Inredning som inbjuder till att stanna upp i, länge. Vilsamt, mysigt, tryggt.

 • Dr Grane skriver:

  Har sökt efter krönikan på GPs hemsida men hittar inget, vet inte var jag ska leta, vad jag ska söka… Blir precis som Weronika väldigt nyfiken. Har du en länk?

 • Pethra etc. skriver:

  Nu blev jag också nyfiken på krönikan. Hoppas den finns att läsa nätledes för oss som inte får tag på GP. 🙂

 • Design & Stuff skriver:

  Vad som är än mer intressant är kaklet. Man är ju fast vid att använda kakel enbart i kök o badrum/toa. Men det gav lite av industrikänsla att ha det i andra rum. Tyckte det var helt fantastiskt.

 • DeiaC skriver:

  Stackars House of Philia!
  En Howard är ju sittvänlig – inte som en säng med en massa kuddar. Visserligen snyggt på bild…..men inte i verkligheten.
  För mig som forgivare kommer alltid funktionen först.
  De afrikanska mönsterna på kuddar har funnits länge på Ikea…..

 • sofia skriver:

  Så snyggt!! Önskar jag hade lite närmare till Artilleriet!
  Kram Sofia

 • Liborius skriver:

  jag älskar kudden med svartvita trianglar! vet du vart den kommer ifrån?:)

 • Emma skriver:

  Åh! Jag har de kuddarna hemma i soffan, fantastiskt fina:) Nästs gång jag åker till Gbg måste jag in på Artilleriet!
  Kram Emma

 • Är på västkusten i helgen så ett besök på Artilleriet får det bli. Hann inte med det sist jag var här så nu måste det bli av.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.