Annons

Lokal sökes!

Imorgon när jag vänder kalenderblad så börjar min höst. På riktigt. En av de första sakerna jag ska ta itu med (förutom Formexmässan nästa vecka) är att skapa en mer funktionell lösning för mitt fotande. Kontoret i Victoriapassagen är visserligen fantastiskt och det kommer jag att behålla för det dagliga arbetet, kundmöten och inte minst för föreläsningsverksamheten som jag ska starta upp i höst (mer om det senare), men jag behöver en fotoateljé också. Som komplement. Projekt leta lokal har därmed startat. Bor du i Göteborg, Mölndal eller Kungsbacka-området och har koll på något ledigt, ljust och luftigt till rimlig peng (gärna där man kan få fritt spelrum med innanmätet).

Hör av dig!

Jag behöver stora fönster, väggar som tål att vitmålas och ordentligt med plats för kamerautrustning, blixtar, fonder och… inte minst all min rekvisita som jag samlat på mig genom åren. Gamla ruggiga industrilokaler avskräcker icke. Tvärtom. Bara det finns el och vatten, toalett och låsbara dörrar. Och ligger inom rimligt pendlingsavstånd från Göteborg. Alla tips emottages tacksamt!
Foton: Lånade från Pinterest

Kategorier:

Kommentarer

 • Jilly skriver:

  Kontakta Stora Holms Säteri och fantastiskt trevliga Eva och Janne. Där finns ljuvliga lokaler..
  /J.

 • Helena Lindberg skriver:

  Så spännande det låter…
  Kram Helena.

 • Lovis skriver:

  Krokslätts Fabriker i Mölndal, hör med förvaltaren Husvärden. Lokalerna stämmer överens med ditt behov.

 • Så spennende! 🙂
  Håper vi ses på Formex. Jeg tar turen og blir der hele torsdagen. T/R samme dag.
  klem Nina

 • Sofia skriver:

  Mr Harling som i Christer har ju en och annan trevlig lokal i Kvarnbyn. Jag skulle nog hört med honom.

 • Lotta skriver:

  Vad kul det låter! Jag blir sugen på att gå, även om jag inte alls vet vad det ska handla om… 🙂

 • Charlotte skriver:

  Tänk vilken dröm att kunna ha en stor rymlig ljus fotostudio! 🙂

 • Bönan skriver:

  Kolla Hey, it’s Enrico Palazzo på Sockerbruket i Majorna. 🙂 Mycket PR-folk men de kanske vill inrymma en fotograf?!

 • Annelie skriver:

  Ett tips kan vara att kolla med Kungsfyren fastighets AB, de har lokaler både i Kungsbacka och Särö, kontakt görs på tel 031-134 135.

 • Jennie skriver:

  Vid Mölndals museum finns det lokaler med höjd och rymd och ett forsskval… En lokal är just nu studio för en reklamfotograf, den är ute för uthyrning. Götaforsliden.

 • Anna - Hundrakvadrat skriver:

  Jag tänkte också föreslå Krokslätts fabriker (jag vet att det sitter fotografer där bla).
  Sen skulle jag nog också spana in Lyckholms fabriker (typ Mölndalsvägen).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.