Annons

Hej från landet!

Vi bestämde oss för att börja med en kortvecka, som mjukstart efter semestern. Därför säger jag hej från landet idag. Här kurar vi i stugan under regntunga moln, med varsin kopp kaffe och ett parti Alfapet. Riktigt skönt. Min favoritmugg från Lovisa Burfitt, som jag fick i julklapp av Eva, har fått flytta ner hit permanent. Perfekt storlek och jag gillar att den är fin både på insidan och utsidan. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Formelle Design skriver:

  Skönt med mjukstart. Första veckan efter semestern brukar kännas evighetslång annars.
  Önskar er en skön helg!
  //Johanna

 • Anonym skriver:

  Hej! Får man önska inlägg. För isåfall önskar jag bild på er tavelvägg som ni har hemma ( vet sedan tidigare inlägg att du inte vill visa förmycket av egna hemmet, men jag är bara nyfiken på bild hur ni har kombinerat ihop). Jobbar här hemma med vår, men är efter otaliga hängningar fortfarande inte helt nöjd:-(. Så inspiration behövs på detta, tack !

 • Emilie skriver:

  Namnet försvann visst, vill ju inte vara anonym. Jag skrev om tavelväggen:-)

 • Dr Grane skriver:

  Vad mysigt det låter. Vi gjorde tvärtom kan man säga. Barnen har fått kort vecka och åkt med farmor och farfar till stugan så att vi ska kunna jobba igen det vi missade i början av veckan (jobbade kortare dagar för barnens skull) samt för att hinna få ordning hemma på kvällarna (städa, packa upp, slutföra vissa pågående projekt). Phu… Jag känner i kroppen att det blev en något onödigt rivig start. Det är svårt nog att bara ta sig upp på morgonen och få igång alla vardagsrutiner igen. Nästa år ska jag försöka planera för din variant av mjukstart istället. Sundare och skönare…

 • Linda skriver:

  Ser ut som ni har det mysig. Kaffe, bulle och sällskapsspel är ju sällan trist:) Själv så önskar jag att min första arbetsvecka också mjukstartat, men nej…det är full fart:) Men snart så…helg!

 • annajohanna skriver:

  Åh vad härligt det ser ut!

 • Elenore skriver:

  Mysigt med en mjukstart. Hoppas ni får sol, här på norra västkusten har solen precis tittat fram efter att det regnat hela dagen.

 • smäm skriver:

  Den är hur fin som helst. Jag vann ju hennes litografier i din bloggtävling. Berättade jag att jag fick båda istället för en? Är jätteglad för dom 🙂

 • amanda skriver:

  Åh vad gott med kaffe.. 😀

 • Vad mysigt det ser ut. Lite regn vore inte fel 🙂

 • Anonym skriver:

  Hallå, jag har nu startat "helgens bloggare" på min blogg och det enda du behöver göra för att vara med är att skriva "jag är med" eller något liknande 🙂 Det skulle väl inte skada att få sin header visad tillsammans med en till för 300-400 unika per dag. Var gärna med 🙂 Kram <3

 • Stämningsfullt skriver:

  Mysigt!
  Jag mjukstartade också men nu blir det helgjobb för min del.
  Kram Vanja.

 • Gabriella skriver:

  Härligt, så mysigt det låter!

 • Gabriella skriver:

  Härligt, så mysigt det låter!

 • Gabriella skriver:

  Härligt, så mysigt det låter!

 • Charlotte skriver:

  Härligt det lät 🙂 Jag har så lätt för att få myror i brallan av att åka till landet och ta det lugnt. Måste lära mig 😉 Den muggen har jag med, en favvis. Ha en fortsatt trevlig helg!

 • Emma skriver:

  Gud så himla fina bilder!

 • Malin skriver:

  Hej Frida! Jag skulle vilja veta var du köpt de stiliga grillspettspinnarna?!
  Tack för en underbar blogg! 🙂

 • Elin skriver:

  Låter mysigt! 🙂
  Fina bilder.

 • Trendenser skriver:

  Hej, de är svärmor och svärfars grillspett. Tror de hängde med stugan när de köpte den av tidigare ägare – men jag ska fråga! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.