Annons

Att vara tillbaka i stan

Efter tre härliga semesterveckor är vi tillbaka i stan igen. Hejdå lantluft och sköna sovmorgnar. Välkommen vardag och rediga rutiner. Men okej, jag är knäpp. Jag har faktiskt längtat lite efter allt roligt som väntar i höst. För att skola in mig själv i vad som komma skall smygstartar jag med en halvveckas jobb på hemmakontoret. Som sällskap har jag finaste kaffemuggen från Form Us With Love som jag fick i present av min bloggkompis Sara. Idag tänker jag extra mycket på henne eftersom hon befinner sig på BB för att föda barn. Jag håller tummarna hårt, inemellan tangentbordsknattrandet.
Det enda jag inte uppskattar med att vara tillbaka i stan är bullret. Det pålas för en utbyggnad av stadsbiblioteket just nu och det är ingen skön ljudkuliss. I ett desperat behov av arbetsro sprang jag därför ner på Avenyn och köpte mig ett par Aviators. Hörlurarna är större än mig, men de hjälper att stänga ute det värsta. Så med Maria Callas och Carmen på högsta volym, nu kör vi!
 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • carolina skriver:

  välkommen tillbaka, har saknat Trendenser-inlägg! 🙂

 • Johanna Garcia skriver:

  Kul att se detta inlägg! Tänkte på dig idag och min tid i Göteborg 🙂 Bästa lycka till med alla framtidsplanerna! Så spännande att virtuellt hänga med på dina äventyr. Kram

 • Silvia skriver:

  Love this 🙂

 • Hannasinspo skriver:

  Välkommen tillbaka(till verkligheten, hehe). Har saknat dig och dina uppdateringar!

 • Carita skriver:

  Härligt att bara kunna gå ner på stan och slänga ut närmre 2000 kr på sådant utan minsta eftertanke va??

 • Sofia skriver:

  Så snyggt och ordnat skrivbord.

 • kristin skriver:

  Hej! Är på jakt efter en fin stor tavla.. Tips? Vad är det för tavla du har på skrivbordet, assnygg!

  • Trendenser skriver:

   Tavlan kommer från Nordic Art (som jag precis upptäckte har bytt namn till Artelimited) men det är en begränsad och numrerad utgåva som verkar vara slut nu. Aurora Kroon gör liknande akvareller, liksom Amelie Hegart, de finns också i deras sortiment.
   https://www.artelimited.se/

 • Marie Enarson skriver:

  Hej
  Finns muggen att köpa någonstans?

 • Elena skriver:

  Jag kan tipsa om white noise som "motverkar" bullret etc https://simplynoise.com/ och https://www.rainymood.com/ okså

 • Välkommen tillbaka! Hoppas att ni hunnit att riktigt njuta av semestern och ladda batterierna inför hösten.

 • Kimberly skriver:

  Jag skulle gärna vilja se hela din lilla arbetsplats! Vi ska nämligen fixa en hemma och av dina sneakpeaks här ser det ut ungefär som vi har i tankarna, men behöver mer inspiration. Så tänk på mej med, för jag ska snart också in på BB och föda barn. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.