Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Det här huset av Tham Videgård ligger ute till salu på Domherrevägen 22, på Ekerö utanför Stockholm. Kolla in Villa G nominerad till Guldstolen 2021 för bästa inredning. Hör inte till de vanliga objekten om man säger så. Foto: lånade från @houseg_360
Jag hade egentligen laddat för att berätta en glad nyhet idag, men måste bara få ur mig detta först. Eftersom det här blogginlägget blåste upp till storm med efterföljande artiklar i Resumé, DN, Expressen och Nyheter 24. Jag är verkligen inget bra influencerämne, för jag klarar inte av drev. Så jag skriver samma sak här […]
Inlägget är reklam för Tidstrands Yllefabriker Idag ska vi få lära oss mer om den svenska textilskatten Tidstrand, som äntligen är tillbaka i produktion! Redan år 1896 började Tidstrands Yllefabriker att skapa vackert mönstrade filtar som förenade traditionellt hantverk med modern design. Företaget grundades i Dalarna av den unge entreprenören Axel Ludvig Tidstrand som under […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Tips på bra kex till?! Vilks har du ätit!?
Vanliga Mariekex funkar toppen!
Leila har också en farligt gott recept på Whoopies som man kan göra till:
https://www.recept.nu/leila-lindholm/efterratter-och-godis/agg-och-mejeri/smore-s-whoopies/
Allra helst ska man ha ett lager choklad också som smälter av den varma marshmallow’n.
Nötkräm eller ett kex som redan ha en chokladsida 😉
Gott det ser ut!
Mums, vilket kul tips!
After Eight funkar även till:)
Såg att någon redan tipsat om choklad.. men kladda nutella på kexen innan funkar också 🙂
Låter farligt gott det där! Vacker bild.
Kram Lena
Men himlar vad kul gott och mysigt. Massa barndomsminnen ges genast tillkänna 🙂
Kram
Men himlar vad kul gott och mysigt. Massa barndomsminnen ges genast tillkänna 🙂
Kram
Testa med Brago Choklad, det är väldigt lika de med choklad som man äter (iaf jag) i USA.
Do you want smore?
Måste prova. Var kommer grillspetten ifrån? Jättesnygga.
Lovely pics! Looks yummy!!
I den amerikanska modellen jag fick lära mig när jag bodde där skulle man som nämnt tidigare ha choklad i och "oatmealcookies", alltså nån slags havrekex.
Det låter riktigt smarrigt! Måste provas – tänkte jag skulle köpa den boken också!
Ha en fin söndag,
Kram Jenny
Men åh, akutcravings! Måste testa!!
Grilla Marshmallows i öppna spisen vore inte helt fel, eller att ha en öppen spis över huvudtaget,
Åh vad roligt att läsa om oss i din fina blogg Frida! Och s’mores är ju så himla gott + kul att göra till på köpet. Så många roliga smores tips det kom här i kommentarerna! Ni får inte missa att spana in resten av boken 🙂 Kramar/Amy
hejsan, jag ska ha en fototävling i veckan där man kan vinna fina priser. om du är intresserad kan du väl slänga in en kommentar i det här inlägget https://feliciaknutsson.webblogg.se/2012/august/120812.html så jag kan meddela dig om när tävlingen är öppen eller så kan du följa mig på bloglovin’ https://www.bloglovin.com/blog/3595215/felicia-knutsson så märker du nog själv när tävlingen börjar osv.
tävlingen öppnar senast torsdag, hoppas att du vill vara med! ha en bra dag:)
Åh det låter underbart, skön avkoppling! Och oj så gott det lät, mums=)
Fin bild! Även jag letar lokal, så himla svårt här i Uppsala bara… Ateljé, butik och kontor tänkte jag. Hoppas du finner vad du söker:)
/Allt gott Sofia
Härligt Frida + TACK för länkning! 🙂 Kram från Ebba
Som några har sagt tidgare är chocklad ett måste annars är det inte riktig smore´s. Om man inte har öppen spis kan man "grilla" över ett värmeljus också…inte samma sak men helt ok…