Annons

Sommarhus på steroider

När vi var i Danmark häromdagen gjorde vi ett hemma-hos-jobb i ett kvarter som var så fint att jag hade kunnat flytta in i vilket hus som helst. Byggnaderna låg på en sluttning, med makalös utsikt över vattnet. Och vartenda hus hade ett möblemang som fick Nordiska Galleriets sortiment att framstå som påvert. Hur kan jag veta det? Jo. För de hade gigantiska glasfönster. Allihopa. Med andra ord var det helt omöjligt att inte spela mental designbingo när man blickade ut över området. Mmhm. Sommarhus på steroider.  
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Älskar uttrycket – sommarhus på steroider! Och efter att ha tittat på bilden förstår jag ju verkligen vad Du menar;) Danmark är härligt, så är det bara!

 • Anette R skriver:

  Urfin bild, Frida. Intressant med speglingarna i glaset.

 • Sarah skriver:

  Teaser!!! Vill läsa nya numret NU 🙂

 • Tess - Istla.se skriver:

  Läcker bild!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.