Annons

Sommarhus på steroider

När vi var i Danmark häromdagen gjorde vi ett hemma-hos-jobb i ett kvarter som var så fint att jag hade kunnat flytta in i vilket hus som helst. Byggnaderna låg på en sluttning, med makalös utsikt över vattnet. Och vartenda hus hade ett möblemang som fick Nordiska Galleriets sortiment att framstå som påvert. Hur kan jag veta det? Jo. För de hade gigantiska glasfönster. Allihopa. Med andra ord var det helt omöjligt att inte spela mental designbingo när man blickade ut över området. Mmhm. Sommarhus på steroider.  
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Älskar uttrycket – sommarhus på steroider! Och efter att ha tittat på bilden förstår jag ju verkligen vad Du menar;) Danmark är härligt, så är det bara!

 • Anette R skriver:

  Urfin bild, Frida. Intressant med speglingarna i glaset.

 • Sarah skriver:

  Teaser!!! Vill läsa nya numret NU 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *