Annons

Snyggt för sommarrecepten

Jag försöker lite trevande att lära mig laga mat. Alltså inte mat som i mat, utan roligare mat. Nya smaker, nya recept, nya koncept. Ja, ni fattar. De där vidgade vyerna man aldrig riktigt har tid att ta tag i och att experimentera med i vardagen, men som är perfekt förströelse nu under sommaren. På min önskelista står därför en fin receptpärm. Den här från Bookbinders ska snart få flytta in i mitt kök. 
Foto: pressbild Bookbinders design

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Snart har jag semester, jobbar en vecka till. Då ska jag med ta mig tid. Till att laga mat och baka, nya recept och kanske sylta och safta! Så i underbart med tid till sådant! Ta du med dig tid! Kram J

 • Anonym skriver:

  så snyggt =)

 • Hanna skriver:

  Åh, me like! 🙂

 • Hannarty skriver:

  Superfina receptpärmar! Kikade in på Bookbinders hemsida och där fanns ju mängder av fina notebooks mm, blir nog till att klicka hem lite finheter därifrån 🙂

 • Proforma - Irene skriver:

  Den stora som står på bänken… för visst är den större?… hamnar direkt på önskelistan! Jättefina!

 • Emma skriver:

  Oh vad fin. Ska jag gå in och kolla på i morgon.
  Trevlig kväll!

 • Lina skriver:

  Visst är de snygga! Har en liknande alldeles röd som en kompis gjort till mig, han är slöjdare och jag fick bestämma utseende helt själv. Jag älskar den. En fin receptbok är ett måste i köket. Speciellt en som man får fylla som man själv vill.
  Kram!

 • Anette R skriver:

  Hej Frida!
  Jättefina pärmar. Bookbinders har mycket fint.
  Får jag gissa på att du väljer en grå? 😉
  /Anette R

 • Fina Frun skriver:

  Jag borde också organisera mina favoritrecept i någon fin pärm…
  I natt bodde jag på "bloggers inn" på Rubinen – vilket jobb du har gjort där! Så hemtrevligt och mysigt.
  Flera av sakerna skulle jag gärna vilja veta var jag kan få tag på dem, som skrivbordet och galjerna tex.
  Kram/Fina Frun

 • Frida skriver:

  Anette:
  Jag är faktiskt sugen på en orange. Kors i taket! 🙂 Vi får se om det håller i sig tills jag hunnit förbi en Bookbinders butik 🙂
  Finafrun:
  Skrivbordet köpte jag på IKEA (glasskivan för sig och bockbenen för sig). Galgarna med rosetter finns på Lagerhaus. 49 kr för 4 st!
  Kul att du gillade rummet! 🙂

 • Eva-Lena skriver:

  Hej Frida! Vill bara tacka dig för en jättefin blogg med så mycket inspiration! Hoppas att du tycker det är ok att jag lånat en bild och länkat till dig?!
  MVH
  Eva-Lena (gokväll "gör om mig")

 • Frida skriver:

  Hej Eva-Lena
  Självklart, vad roligt att du ville låna en bild!

 • Otroligt väldordnat och SNYGGT!!! Så långt ifrån mitt kök man kan komma;)Hemma hos mig är allt en enda röra i köket. Receptböcker vars sidor sitter ihop från allt bakande och prylar överallt!! haha:)Lite charmigt kanske men ibland önskar jag att mitt kök ser ut exakt så där!

 • Edith skriver:

  Hej Frida!!
  Har långledigt nu mellan två jobb och tänkte precis som du förnya mig lite i köket. Har du några bloggar/hemsidor i matväg som du följer? Jag har ingen koll (förutom tasteline o Ica såklart!).
  Mvh
  Edith

 • Jannike skriver:

  Jag har börjat på en egen receptbok. En vanlig söt bok med tomma vita blad, där jag klistrar och pysslar in recept efterhand som jag hittar nya intressanta, lagar eller bakar goda eller får tips om recept jag vill använda många ggr. Sen fotar jag och klitrar in vid receptet när jag provat det. 😀

 • Tofefee skriver:

  Guuud så snyggt!

 • Johanna skriver:

  Hej Frida! Jättefina pärmar och jätte bra blogg!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.